פגיעה מטיפול הסרת שיער לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה מטיפול הסרת שיער לייזר
    אירית
    04/07/2011

שלום, לפני שלושה חודשים התחלתי טיפוליי לייזר להסרת שיער במקום שקיבלתי עליו המלצות.
    כבר בטיפול הראשון כנראה שעשו לי באזור הירך מקדימה בעוצמה גבוהה מדי, דבר שהוביל לכך שהמקום שרף לי לאחר הטיפול וכיום יש לי שם בערך באזור של 12 ס"מ מין פסים ברורים כאלה בצבע לבן- נראה לי שנעלם לי משם הפיגמנט צבע! ואני בעלת עור שחום...
    השאלה שלי אם זה ירפא עם הזמן או שתישאר לי הצלקת הזאת לכל החיים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה מטיפול הסרת שיער לייזר - תגובה

שי שחר
    05/07/2011

היי אירית
    בד"כ הסימנים הללו עוברים עם הזמן.במידה וזה קרה ממש ממש השבוע ,ממליץ למרוח על המקום משחה אנטידלקתית בשם לנאקורט 1% אבל רק פעמיים-שלוש, לא יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך. פגיעה מהסרת שיער בלייזר

אירית
    05/07/2011

זה קרה בטיפול הראשון שנעשה לפני שלושה חודשים ועדיין אין שיפור ..
    היום הייתי אצל רופאת עור שאמרה שזה כתמים היפופיגמנטריים, הכתמים האלה יעבורו מתישהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך. פגיעה מהסרת שיער בלייזר - תגובה

שי שחר
    05/07/2011

היי אירית

תופעה כמו זו היא נדירה ,די סביר שתוך כמה חודשים יחזור הפיגמנט לאיזור שנפגע.צריך קצת סבלנות.
    מומלץ מאוד שבמהלך תקופת הטיפולים תיזהרי מאוד מחשיפה לשמש ורצוי שמטפלייך ייזהרו מאוד להבא(ומחובתך להזכיר להם) כי עורך כנראה די רגיש.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו