מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתאורן10/07/2011
שלום
שמעתי שאינפרה אדום הוא טיפול יעיל לאיזור הפנים כי העוצמות שלו נמוכות ולא יכולות לעודד שערות אחרות ( מפי קוסמטיקאית שמשתמשת בשיטה זו).
אין לי הרבה שערות ונימאס לי לעשות אפילציה , השאלה שלי אם אני יכולה לגזור את השערות ועל זה לעשות אינפרה מבלי לגלח את האיזור?...
עשיתי גם אפילציה מתחת לעיניים לפני שלושה חודשים ויש לי מין חורים קטנים כאלה , הקוסמטיקאית שעשה לי היא מנוסה , יש לה ניסיון של 20 שנה .
מתי החורים יעברו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
שי שחר10/07/2011אל תהיי מבולבלת
לא רצוי לעשות אינפרא מבלי לגלח. והיות ואני נגד גילוחים של בנות בפנים,רצוי שתעשי אפילציה
לגבי החורים, לא נראה לי שזה משהו שעובר כי יתכן ויש פגיעה בדרמיס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ככה אני גוזרת עד הטיפול ...
גלי11/07/2011היי ..
עוד משהו ....
גם ככה אני גוזרת את השיער עד העור וזה לא נראה גרוע כמו אחרי גילוח .
ואני כן עושה הסרת שיער במקומות הורמונלים כמו חזה וגב ( איזור הורמונלי תקין),
אני אחרי שלושה טיפולים ונראה שזה גודל לאט יותר , האם זה אומר שאני יכולה לעשות אינפרא בסנטר ובלחי למעלה ( גם שם לגזור את השיער עד העור) , האם זה מקובל בכלל לעשות אינפרא במקום כזה כמו מתחת לעין ?
עד כמה זה מסוכן ...
סליחה על החפירה, אני פשוט לא יודעת מה לעשות , יש לי מלא סימנים , אני רותה להפסיק עם האפילציה.
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ככה אני גוזרת עד הטיפול ... - תגובה
שי שחר11/07/2011מקובל לבצע הסרת שיער בעצמות הלחיים ולא להתקרב מידי לעין
רצוי שתתייעצי עם המטפלת שלך לגבי גזירת או גילוח השיער.יש מכשירים שאין בעיה איתם בנושא הזה ולפיכך יש לך מטפלת שתנחה אותך.
מבחינתי ,ורבות מן הגולשות יסכימו כאן איתי ,שתוצאות הסרת שיער לבנות באיזור הפנים,שנויות מאוד במחלוקת.
שיהיה לך בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף עשיתי עם האינפרא
גלי15/07/2011עשיתי אינפרא בסנטר רק דבר אחד אני לא מבינה , למה הקוסמטיקאית אומרת שסנטר ,שפם, ועצם הלחי למעלה לא ניחשב לאיזור הורמונלי ושם אין סכנת החמרת שיער אלא פאות והלחיים עצמם כן.
היא לא גילחה את השיער בכלל ,עשתה על הסנטר ככה
אם לא מגלחים יש סיכוי נמוך יותר להחמרה ?
אם במידה ויש החמרה רואים את זה בטיפול השני ??
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף עשיתי עם האינפרא - תגובה
שי שחר15/07/2011מה שאני חושב ציינתי בתשובתי האחרונה אלייך.
מציע שתסמכי על מה שהמטפלת שלך ציינה בפנייך .אם יש החמרה,לא רואים זאת מייד.
שיהיה לך ולקוסמטיקאית שלך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)