תהייה בנוגע לשיטת ME

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהייה בנוגע לשיטת ME
    דנה
    02/08/2011

היי. אני בת 17 וחצי ולאחרונה שמעתי על שיטת ME להסרת שיער ונורא התלהבתי מהשיטה.
    יש לי שאלה - תמיד אחרי גילוח יוצאות לי נקודות כאלה על העור, לא פצעים, אלא פשוט רואים מאיפה יוצאות השערות, וזה על כל הרגל, בכל נקבובית. למיטב זכרוני בשעווה הנקודות האלה לא יוצאות.

לפי שיטת ME צריך לגלח קודם את המקום ואז להעביר את ראש הELOS, אז השאלה שלי היא האם אחרי שסיימתי את הטיפול והוסרו השערות לגמרי, יהיו לי את הנקודות האלו של אחרי גילוח (והאם הן יישארו לתמיד)?

ועוד שאלה אחרת לגמרי - אחרי גילוח, בייחוד בחלק האחורי של היריכיים, יוצאים לי פצעים אדומים ונוראיים, מאוד כואבים. ממש כמה שעות אחרי הגילוח, והם עוברים רק אחרי שבוע בדרך כלל. הפצעים ענקיים ואי אפשר ללכת עם מכנסיים קצרים בגללם.
    מה לעשות עם זה? זה מעיד על בעיה כלשהי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהייה בנוגע לשיטת ME

הוספת תגובה

• ענו לכולם חוץ מלי...

דנה
    03/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהייה בנוגע לשיטת ME - תגובה

שי שחר
    04/08/2011

היי טל

לגבי מכשיר ME ,יש לו אופציה לשילוב ראש האפילטור עם ראש המכשיר כאשר באופן סימולטני הטא נותן את ההבזק ומוציא את השיערה.
    יום יומיים לאחר גילוח תמיד רואים נקודות שחורות וברור שבשעווה לא רואים זאת כל כך מהר כי שעווה זו פעולת תלישה עם חלק מהשורש ,ואילו גילוח שונה לחלוטין.
    לגבי הפצעים שיוצאים לאחר הגילוח אני מציע לנסות ולחטא את האיזור לפני ואחרי הגילוח.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו