מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים לבין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים לבין
    חמוטל
    20/08/2011

שלום רב
    אני בודקת כרגע אופציות להסרת שיער מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים ידועים לבין מכשירים ביתיים כמו ה ME ו NONO מי יותר יעיל וחסכוני
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים לבין - תגובה

שי שחר
    22/08/2011

שלום חמוטל
    בקיצור:ההבדל הוא כמו בין מרצדס לסוסיתא
    אין להשוות בין המכשירים הביתיים למיכשור המתקדם במכונים השונים,בהחלטות המקצועיות הנלקחות בזמן הטיפולים כדי להגיע לדילול משמעותי וכו'

בכל אופן שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סופי ברנר
    24/08/2011

אני לא ארחיב כאן לגבי כל היתרונות של טיפול במכונים גדולים וידועים, אני אתן לך כמה נקודות:
    1.עוצמות בהם עובד המכשור שנמצא תחת השגחה של אנשי המקצוע (ז.א. בתוך המכון) הן עוצמות הרבה יותר גבוההות שמין הסתם נותנות תוצאות בזמן קצר יותר ואיכותיות יותר.
    2.כל המכשירים הביתיים עובדים על בסיס טכנולוגיית IPL בעוצמות יחסית נמוכות, מאחר והטיפול להסרת שיער הוא טיפול בחום ובמידה והמכשיר יעבוד בעוצמות גבוההות ויופעל ע"י בן האדם לא מקצועי הסיכוי להיווצרות כוויה הוא גבוה מאוד וזה החברות המייצרות לא יכולות להרשות לעצמן.

בכל אופן שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו