הסרת שיער באינפרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באינפרא
    אתי
    22/08/2011

התחלתי כ-15 טיפולים במכשיר אינפרא בבית שחי ובמפשעה אצל קוסמטיקאית ואני לא רואה שאני מסיימת עם הטיפולים ,הציעו לי הצעה מאוד זולה ל-10 טיפולים בשיטת I.P.L האם ניתן לשנות ולעבור למכשיר אחר ? במכון שבריררתי אמרו לי שאין בעיה לעבור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באינפרא

הוספת תגובה

• הסרת שיער באינפרא - תגובה

שי שחר
    22/08/2011

היי אתי
    מציע לך לנסות ולעבור לIPL אך לא לרכוש 10 טיפולים אלא לבצע 2-3 טיפולים ולראות אם תגובות השיער משתנות ויש דילול.
    אני מאמין שאם אחרי 15 טיפולים לא הושג דילול משמעותי, לא רצוי להתחייב מראש על כל כך הרבה טיפולים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סופי ברנר
    24/08/2011

איפרא אדום זהו בעצם שיטת IPL, זה שמות שונים לאותה שיטה. לכן במידה ואת באמת רוצה לראות תוצאות ולהיפתר משיער תפני לאחת הרשתות הגדולות לטיפול בהסרת שיער בלייזר, רק משם תבוא הישועה. כל עוד תמשיכי טיפולים במכשירים המבוססים על קרן אור אינפרא אדום, IPL למיניהם, את תצליחי לעכב את הצמיחה אבל לא להיפתר ממנה לחלוטין.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באינפרא - תגובה

שי שחר
    25/08/2011

היי אתי
    אני לצערי מסתייג מהתגובה של חברתי לפורום. אם IPL לא עבד לאחר כל כך הרבה טיפולים, אני חושש שאולי לייזר לא יהיה מספיק יעיל אך נסי ללא התחייבות מראש על סידרה
    בוודאי שאינני מסכים שIPL רק מעכב צמיחה וכו',כנראה שלחברתי המלומדת אין מספיק ניסיון בעבודה עם IPL
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו