IPL לאיזור הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IPL לאיזור הבטן
    מישהי
    28/08/2011

שלום!

לפני כיותר מחצי שנה התחלתי טיפולי הסרת שיער ב-IPL מהגוף. בשני הטיפולים האחרונים נוצרו לי כוויות (שהפכו לכתמים) באזור הבטן והבית שחי-זאת על אף שנעשה שימוש בפעם השניה ברמת חום הנמוכה ביותר.
    כמו כן, שמתי לב שבאיזור הבטן השיער צומח כרגיל, ללא כל שינוי או דילול, ואפילו קצת יותר (ייתכן בשל הגילוח שנדרש טרם הטיפול).
    אציין כי עברתי 6 טיפולים מתוך 15 שנדרשים וכן שמידת השעירות שלי נמוכה.

ראשית, אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי למנוע כוויות אילו או לפחות למנוע את הכתמים שאילו עלולות ליצור.
    שנית, האם אתם ממליצים להמשיך בשימוש ה-IPL באיזור הבטן או שמא עדיף לי להשתמש בשעווה להסרת השיער באיזור זה?

אודה לכם על תגובה בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IPL לאיזור הבטן

הוספת תגובה

• IPL לאיזור הבטן - תגובה

שי שחר
    28/08/2011

שלום לך ,

לכוויות סיבות שונות ואמנה כאן את חלקן השכיח: שימוש באנרגיה גבוהה מידי,עור שזוף,גילוח לא מספיק למשעי, יובש בעור עקב סיבות שונות
    רוב הגורמים הינם בשליטת המטופלים והמטפלים. יש לשתות הרבה לפני טיפולים ולהקפיד לא להיחשף לשמש. רחצה בבריכה בסמוך לטיפולים ,גם אם היא מקורה,גורמת ליובש בעור בגלל הכלור.

השיער באיזור הבטן הינו בד"כ הורמונלי ויש סיכון שיצמח יותר לאחר לייזר/IPL. מציע להחליט החלטות יחד עם המטפלת שלך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו