טיפול כושל שגרם לצמיחת שיער בכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כושל שגרם לצמיחת שיער בכתפיים
    אבי
    11/09/2011

שלום רב!

אני גבר בן 28 ,לפני 5 שנים התחלתי להסיר שיער בלייזר באזור חזה ובטן באחד מהמכונים המובילים בארץ. באחד הטיפולים האחות גלשה עם הלייזר לאזור הכתפיים שמעולם לא צמחו עליהם שיערות הנראות להעין לפני ,לאחר כ 3חודשים מהטיפול התחילו לצמוח לי שיערות עבות ושחורות ,התלוננתי לנהנלה ובתגובה הם טענו שיעשו את המיטב להסיר את השיער מהאזור לצמיתות אולם המצב הדרדר והתפשט לאזור העורף, צוואר כ,תפיים וגב עליון,המצב שהגעתי אליו בלתי נסבל עד כדי כך שפגע לי בביטחון העצמי .אני ניסיתי כל דרך אפשרית אצל מכונים מתחרים אומנם התשובה שלהם הייתה שהמכון התרשל ולא היה צריך לגעת באזור ואין פתרון.
    אם השנים המכון החליף מכשרים מלייטצאר לטכנולוגייתDPC מכשיר FORMAX100 אינפרא.אני ממש אובד עצות ואני מבקש בכל לשון של בקשה שתשתדלו לקרוא את ההודעה שלי ולהציע לי פתרון אם יש או תקווה להיות אופטימי ולהמתין לתוצאות.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול כושל שגרם לצמיחת שיער בכתפיים - תגובה

סופי ברנר
    12/09/2011

שלום אבי,לצערי אינני אשת בשורות... אזור הכתפיים הינו אזור הידוע כבעייתי להסרת שיער. יש שם המון זקיקים רדומים, שיתכן ולא היו צומחים לעולם אם לא היו מגרים אותם בעזרת חימום באזור ע״י קרן לייזר. יחד עם זאת, אי אפשר לענות על השאלה הזאת חד משמעית ויכול מאוד להיות שהיה צומח לך שיער גם אם אף אחד לא היה מתרשל ומבצע טיפול באזור.
    לצערי, טיפול במכשיר פורמקס 100, הינו טיפול המבוצע ע״י קרן אור אינפרא אדומה, בעלת ספקטרום יחסית רחב (תווך אורכי גל בין 450 ל-700 ננו מטר), כאשר הדבר שיכול לעזור פה הוא משהו יותר מדוייק וממוקד עם עוצמה חזקה מאוד, כמו קרן לייזר באורך גל של 755 אן 810 ננומטר, אשר תצליח למוטט את הזקיר לחלוטין, מה שפורמקס לא יצליח לעשות. אתה צריך לקחת בחשבון שתזדקק להרבה מאוד טיפולים: 20 במספר,ובמקרים מסוימים אף יותר. צריך לראות אותך ולאבחן. יתכן ובפגישת הייעוץ תתבשר על כך שתיאלץ להמתין כמה שנים, מתוך מטרה לאפשר לכל השיער לצאת. מאוד קשה לענות לך מבלי לראות את המצב, כיוון שאתה מתאר מצב קשה ובהחלט יכול להיות שהוא לא בר טיפול. במידה ותבחר לפנות אלינו, אני באופן אישי אשמח לבדוק את מצבך ואנסה לעזור לך. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו