הסרת שיער באינפרא אדום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באינפרא אדום.
    ל
    13/09/2011

שלום,
    אני עושה אינפרא אדום במפשעות (10 טיפולים) ובבית השחי (פעם אחת)
    במפשעות אני כמעט ולא רואה שינוי בטח שלא אחרי עשרה טיפולים ובבית השחי עשיתי לפני כשבועיים וצמחו לי השערות אך הם לא נשרו לי האם זה הגיוני?
    רציתי לדעת מתי מתחיל שלב הנשירה? האם זה בסדר שלמרות שצמחו לי השערות בבית השחי הם לא נשרו לי עדיין?
    לדעתך, האם כדאי לי לעבור קוסמטיקאית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באינפרא אדום.

הוספת תגובה

• הסרת שיער באינפרא אדום. - תגובה

סופי ברנר
    14/09/2011

טיפול IPL בהגדרתו הוא טיפול פחות עוצמתי מלייזר. כהגדרה, השיער צריך לנשור לאחר כשבועיים,אך ישנם מקרים מסויימים כאשר השיער חזק מאוד ועמוק מאוד או להיפך, שטחי מאוד ובהיר, ואז הוא לא ייקלט לטיפול ולא ינשור.במצב זה, הסיבה היא לא טיפול לא איכותי, אלא פשוט שיער שקשה לטיפול. יחד עם זאת, מאוד יכול להיות שטיפול שאת עוברת אצל הקוסמטיקאית שלך לא מספיק עוצמתי,כך שעדיף לבחור מכון להסרת שיער שיש בו מגוון מכשירים שמתאימים לסוגי שיער שונים - שם תקבלי טיפול איכותי יותר. בנוסף, קוסמטיקאיות לא מורשות לעבוד עם לייזר, בעוד שמכונים רפואיים כן!

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באינפרא אדום. - תגובה

שי שחר
    15/09/2011

שלום לך ל

טיפול בIPL הוא אומנם פחות עוצמתי אולם הדרגתי בעוצמות .אין זה מדויק שהטיפול פחות איכותי כיון שאני סומך עלייך ועל הגולשים שיבחרו במטפלת הנותנת שירות איכותי ומקצועי.
    ישנם סוגים מתקדמים מאוד של מכשירי IPL ויתכן והמכשיר בו משתמשת הקוסמטיקאית הוא מיושן .
    יתכן ובמפשעות,השיער בתחילת הדרך לא היה מתאים בצבעו ובסוגו לטיפולים הזקוקים לפיגמנט חזק כדי לחסל את השיערה.במצב כזה גם לייזר לא יעשה את העבודה כמו שצריך.
    שלב נשירה עשוי גם להיות לאחר שלושה שבועות.
    אני מציע לבדוק עם הקוסמטיקאית האם אכן הנתונים הבסיסיים של השיער בכלל יכולים להתאים לטיפולי הסרת שיער מבחינת צבע וסוג שיער ולשמוע מה היא אומרת.

ככלל, לכל מי שמעונין בשירות אישי ומקצועי ,ולא להיות חלק מפס ייצור, מומלץ דווקא להתייעץ עם קוסמטיקאיות מיומנות ולבצע טיפולים בIPL, אם הנתונים של השיער מאפשרים זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו