מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תשובה בהמשך לתגובתך
מתעניינת25/09/2011לצערי, זה קרה לי בפועל, אני אפרט:
עשיתי טיפולי אפילציה וזה התחיל פלומתי כפי שציפיתי ואז החלפתי קוסמטיקאית (מסיבה שלא קשורה לטיפול) והתחלתי אצל מישהי אחרת ולאט לאט זה התחיל לגדול מעט כהה יותר- שחרחר ויותר עבה.
המדובר הוא באיזור כפות הידיים והאצבעות.
מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על אפילציה...אוסנת15/09/2011
רציתי לשאול כמה שאלות על אפילציה:
אני מעוניינת לעשות באזור השפם ורציתי לשאול האם זה בטוח? האם יכולים להופיע סימנים אח"כ? כל כמה זמן צריך לעשות טיפול? ואחרי כמה טיפולים מקבלים תוצאה טובה כך שהשיער לא חוזר? והכי חשוב - האם ניתן להוריד את השיער בדרך אחרת (שעווה, פינצטה וכו') בין טיפול ולטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על אפילציה... - תגובה
שי שחר15/09/2011שלום אוסנת
בנוסף לתשובותי,אני ממליץ להתייעץ גם עם אפילטורית מוסמכת באיזור מגורייך
סימני פיגמנטציה ו/או חורים בעור עלולים להופיע במהלך הטיפולים.אלו הן תופעות לוואי לא רצויות אך עלולות לקרות
אין הסרה במאה אחוז ויש שיערות שצריך לחזור על הטיפול בהן די הרבה פעמים
ניתן לבצע טיפול פעם-פעמיים בשבוע בהתאם למצב העור ולתקציב
היות והאפילציה מטפלת ישירות בשורש השיערה,כל פעולת תלישה/מריטה/שעווה בין הטיפולים לא מומלצת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
גלי01/10/2011שלום אני מחפשת קוסמטיקאית שעושה אפילציה לפנים באופן מקצועי.
שיודעת את עבודתה נאמנה.
לצערי, נתקלתי כבר בבלתי מקצועיות או עושקות ולכן פונה מכאן להמלצות.
אם אפשר באזור זיכרון יעקב-פרדס חנה או חדרה קרוב לאזור מגורי
תודה מראש
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות על אפילציה... - תגובה
סופי ברנר20/09/2011שלום לך
אפילציה זוהי שיטה שמטפלת לצמיתות, אך בתנאי שפוגעים בזקיקים שנמצאים בשלב צמיחה מסוים. הטיפול עצמו הוא פשוט: אל זקיק השערה אותה רוצים להסיר- מוחדרת המחט החשמלית, אשר מחממת אותו לרגע קצר וכתוצאה מכך נהרסים כלי הדם אשר הזינו את השערה. פעולה זו עשויה לגרום לדימום קל בנקודות החדירה. חשוב לבצע את הטיפול אך ורק אצל מטפלת בעלת ידע ונסיון, אחרת באיזור המטופל יכולים להיווצר כתמי פיגמנטציה. כמות הטיפולים תלויה בכמות השיער, ושערה שהיתה בשלב הצמיחה כבר לא תצמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך לשאלה הקודמת
מתעניינת23/09/2011רציתי לשאול האם ייתכן שלאחר כמה טיפולי אפילציה גדל שער כהה ומעט עבה יותר מאשר לפני והאם כדאי להמשיך במצב כזה את הטיפולים או להפסיק?
אודה מאוד לעצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בחורים
היי24/09/2011היי...
גם אני עשיתי אפילציה מעל הלחי למעלה ועכשיו יש לי חורים , איזה משחה אני יכולה לקנות כדי לטפל בזה ?
ראיתי באינטרנט שהחורים יעברו אחרי שנה פלוס מינוס האם זה נכון ?כי עברה כבר חצי שנה ואני לא רואה שיפור .
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בחורים - תגובה
שי שחר25/09/2011שלום לך
לצערי אינני איש בשורות
החורים אינם אמורים לעבור על פי מה שאני רואה אצל מטופלים שלי שעשו בעבר אפילציה.
מדובר בפגיעה כזו או אחרת בדרמיס.
רצוי שתתייעץ עם רופא עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך לשאלה הקודמת - תגובה
שי שחר25/09/2011שלום ליל
האם המצב הזה קורה בפועל או שמדובר בשאלה תיאורטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)