הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    רותם
    08/10/2011

שלום
    יש לי פאות מאוד שיערות ואני רוצה להוריד את השיער.
    רציתי לשאול מה השיטה העדיפה להורדת שיער מהפנים.
    האם זה אפילציה או לייזר?
    רציתי לשאול גם מהו ההבדל בין IPL סופרנו XL?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - תגובה

שי שחר
    09/10/2011

שלום רותם
    אנא צייני אם את בן או בת ואת גילך בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - תגובה

סופי ברנר
    10/10/2011

שלום לך רותם,
    שיער בפנים הוא בדרך כלל קשה ביותר לטיפול. ע"מ להחליט מהי השיטה העדיפה לטיפול ומהי כמות הטיפולים המשוערת שתידרשי לעשות- מומלץ לך להגיע לפגישת ייעוץ.
    באופן כללי, אני יכולה לומר שבמידה ויש לך שיער רב באזור הפאות- טיפול במחט חשמלית יכול להיות מאוד ארוך, כואב ובעל השלכות לא נעימות, כגון: חטטים, כתמי פיגמנטציה, פצעים וכד'. יחד עם זאת, זהו הטיפול האולטיטיבי אשר יפתור לך בסופו של דבר את בעית השיער באזור זה. זה יהיה ארוך וקשה, אבל התוצאה הסופית תהיה טובה, ושוב, זה יקרה במידה והאפילטורית אותה תבחרי לטפל בך- תהיה מקצועית ובעלת ניסיון רב ועשיר. בטיפול מסוג זה ישנה חשיבות גבוהה מאוד למי שמבצע את הטיפול!
    טיפול הסרת שיער בלייזר- יכול אף הוא להביא לתוצאות מעולות, וגם לתופעות לוואי כגון: כוויות לא רצויות שעוברות תוך פרק זמן מסויים וסיכוי לצמיחת שיער באזורים בהם לא היו שערות. ע"מ לדעת האם לך זה יכול לקרות, צריך לבחון אותך.
    בדרך כלל, שיעור יתר יתפרץ בפנים אצל נשים בעלות סוג ומראה שיער מסוים- באזורים בהם מופיע שיער. יועץ מקצועי יידע לבחון אותו ולהמליץ לך על הטיפולים באזור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו