שעיר בן17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעיר בן17
    שאלה
    10/10/2011

שלום אני בן 17 וחצי די שעיר.הדבר נורא מפריע לי ופוגע לי בבטחון העצמי.בעבר היתי מקצר את השיערות עם מכונה אבל הדבר הצמיח שיערות כהות יותר.הבנתי שלייזר רצוי לעשות מגיל 21 . איזה דברים אתם יכולים להציע לי עד שאוכל לעשות לייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעיר בן17

הוספת תגובה

• שעיר בן17 - תגובה

סופי ברנר
    11/10/2011

שלום לך.
    ישנם כמה פתרונות זמניים להסרת שיער, כגון: שעווה או גילוח, אך אם אתה באמת סובל מהבעיה- הייתי ממליצה לך כן להגיע לייעוץ להסרת שיער בלייזר.
    כיוון ששעווה יכולה לגרום לצמיחה הפוכה ולדלקות, והינה נותנת פתרון לשבועיים בלבד,
    טיפולי לייזר הינם מומלצים ביותר.
    ניתן לבצע טיפולי לייזר מגיל 21 ומעלה, כיוון שהמערכת ההורמונלית עדיין לא מאוזנת והשיער עדיין ממשיך לצמוח; אך אם אתה סובל משיעור יתר כבר בגיל 17 וחצי, ואתה חש פגיעה בבטחון העצמי, אין שום בעיה להתחיל את הטיפולים כבר עכשיו.
    כמו כן, אני מכירה מס' מקרים - בהם בני 16 עם שיער כמו שלך עברו את הטיפולים והגיעו לתוצאות יפות מאוד של דילול משמעותי והפחתה ניכרת בכמות השיער.
    ההמלצה היא לפנות לאחת הרשתות הגדולות להסרת שיער בלייזר, המצוידת במגוון מכשירים ובעלת ותק בתחומה,שם תוכל לקבל ייעוץ מקצועי לשם תיאום ציפיות והתאמה לטיפול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו