הסרת שיער שאלה על מכשירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער שאלה על מכשירים
    מיכל
    11/10/2011

שלום, אני עברתי הסרת שיער בפנים ברשת אמריקן לייזר להם יש את מכשיר הOMNIMAX טופלתי במכשיר זה גם בפנים וגם במפשעות ובית שחי למרות שהשיער ממש לא אותו דבר בשני המקומות, רציתי לדעת אם המכשיר הזה מתאים לשני המקומות ? ועל מה הוא מבוסס זה לייזר? או שזה נוטה יותר לאינפרא אדום? בפנים זה רק החמיר את הבעיה ובית שחי מפשעות כבר עברתי 8 טיפולים והשיער צומח בלי הרבה דילול..האם אני צריכה מכשיר אחר? אני רוצה להוסיף גם את אזורי הרגליים והידיים הבטן והגב כשבבטן ובגב השיער הוא פלומתי הא יש מכשיר שמתאים לכך ? מהו? יש לי עור כהה ושיער כהה אשמח אם תוכלי להכווין אותי לאיזה מכשירים אני מתאימה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער שאלה על מכשירים

הוספת תגובה

• הסרת שיער שאלה על מכשירים - תגובה

סופי ברנר
    11/10/2011

שלום לך,
    את טופלת במכשיר איי פי אל- למכשיר יש עוצמות המותאמות לכל אזור בגוף ולסוגי שיער שונים. חשוב שתביני את ההבדלים בין לייזר לאיי פי אל:
    בלייזר ישנו אורך גל אחד חזק וממוקד, לעומת איי פי אל שהוא בעל קשת של אורכי גל ולכן הוא בעל עוצמות פחותות.
    אם עברת מס' טיפולים ואת לא רואה כ"כ תוצאות, לא הייתי ממליצה להמשיך את הטיפולים באזורים נוספים בגוף במכשיר זה; במיוחד כשמדובר באזורי גב ובטן- בהם השיער דק וקשה להסרה. חשוב להתאים טיפול אופטימלי לתוצאות מירביות.
    ההמלצה היא תמיד לבצע את הטיפולים בלייזר (מכוון שהוא יותר חזק).
    באזורים בעלי שיער פלומתי, כגון פנים, גב ובטן, מומלץ מכשיר לייזר מסוג אלכסנדריט. אלו נמצאים במכונים המוסדרים להסרת שיער בלייזר. מומלץ לעשות זאת שם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

גל
    11/10/2011

רשום שמכשיר הOMNIMAX משלב בתוכו 5 טכנולוגיות שמתאימות לכל סוג שיער ולכל סוג עור כהה או בהיר ורשום שזה לייזר, אני הוצאתי אלפי שקלים על הטיפולים הללו כי הייתי בטוחה שזה לייזר אני יודעת שללייזר יש יותר השפעה זה ממש מכעיס האם את בטוחה שזה לא לייזר? שזה IPL ?כי הם לא אמרו לי את זה בפיגשת ייעוץ, יש לך איזשהו מידע על המכשיר הזה כי אני לא מתכוונת לעבור על זה בשתיקה ואשמח אם תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

סופי ברנר
    16/10/2011

שוב שלום לך,
    כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת, לצערי הרב לא מדובר בלייזר כי אם באי פי אל. אינני יודעת מה אמרו לך בפגישת הייעוץ ואת הדברים האלה יהיה עלייך להסדיר מול אמריקן לייזר.
    באשר למכשיר האומנימקס- אציין שוב כי למכשיר זה יש קשת של אורכי גל ולכן עוצמתו פחותה בהשוואה לעוצמות הקיימות במכשיר הלייזר. יצרנית מכשיר זה היא חברת SHARPLIGHT ; את יכולה לפנות אליהם ולנסות לקבל מהם הגדרות מדויקות של המכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ipl מיועד לשיער פלומתי

טוהר החן
    16/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו