הופעת פריחה לאחר טיפול ראשון ב-SHR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת פריחה לאחר טיפול ראשון ב-SHR
    זוהר
    15/10/2011

היי, עזרתכם הדחופה:
    ביום שני האחרון עשיתי טיפול ראשון בטכנולוגית SHR בחצי הרגל התחתונה.
    ביום שלישי החלו לי גירודים קלים
    וביום רביעי זה התגבר עד שהפך לפריחה.
    אני מאוד מאוד מודאגת... מיום רביעי ועד היום לא חל שיפור ולא בקצת וזה רק נראה גרוע יותר.. זו מעין פריחה מוזרה, מלא מלא פצעים קטנים, אדומים ובולטים וזה מגרד נורא.
    האם זו תגובה נורמלית?
    האם זו אלרגיה?
    האם יש טיפול בזה וזה מה שמצפה לי כעת בכל טיפול נוסף?

אשמח מאוד לתשובה בנושא בהקדם כדי שאוכל לדעת מה לעשות..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הופעת פריחה לאחר טיפול ראשון ב-SHR - תגובה

סופי ברנר
    17/10/2011

שלום לך,
    קודם כל אני ממליצה לך לפנות למכון בו טופלת, ע"מ שייראו אותך ויחליטו האם מדובר במשהו שמצריך התערבות של רופא.
    באופן כללי, מהתיאור שלך, נראה כי זוהי סוג של כוויה. התגובה הזאת אופיינית לטיפולים של SHR. יכול להיות גם שמדובר בפוליקוליטיס - דלקת בזקיק השערה. בנוסף, זו גם יכולה להיות אלרגיה לחום.
    שלושת האפשרויות הן אופציה. בשלושת המקרים את יכולה לטפל בחומר אנטי- היסטמיני, כגון: היסטזין או פניסטיל, שמרגיעים את הגירודים בעור. במידה וזו דרגה נמוכה מאוד של כוויה, הטיפול יכול להיות גם באמצעות טרולמין. במידה וזו דלקת בזקיק השערה, יש לראות עד כמה הדלקת חריפה ורק אז להחליט על אופן הטיפול.

בשלושת המקרים זהו לא משהו שלא עובר, זה לוקח זמן, אבל עובר לגמרי.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו