סנסאפיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סנסאפיל
    חן
    17/10/2011

שלום רציתי לשאול לגבי סנסאפיל...יש לי עור מאוד לבן ושערות שחורות האם ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סנסאפיל

הוספת תגובה

• סנסאפיל - תגובה

סופי ברנר
    17/10/2011

שלום לך,
    אני מניחה שכוונתך היתה- האם לנוכח הנתונים שהצגת, מתאים לך שימוש בסנסאפיל.
    תשובתי היא שככל שהעור בהיר יותר והשיער כהה יותר, כך הטיפולים בהסרת שיער ע"י קרן אור נעשים יותר אפקטיביים והסיכוי לכוויה קטן.
    עניין אחר הוא שסנסאפיל הינו מכשיר ביתי עם עוצמות מאד חלשות והתוצאות בהתאם.
    המכשיר עובד על אנרגיית אור אינפרא-אדום בעוצמה נמוכה, ולכן תוצאות הטיפול יהיו איטיות מאוד, אם בכלל. המכשיר מבצע עבודה על שטח מאוד קטן, והראש שלו מספיק לכ-750 פולסים, כשלאחר מכן יש להחליף את הראש. לכן יש לקחת בחשבון, שאזור הרגליים לבד יכול להימשך למעלה מ-750 פולסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי

אלקס
    25/10/2011

פשוט אני לא יודעת מה קרה השאלה התמחצה כזה...
    אממ השאלה היא...איזה מכשיר כדאי לקנות לשימוש ביתי
    האם סנסאפיל כואב על סוג העור שלי(אני מאוד רגישה..ישר בהוצעת השיערות מופיעות לי נקודות..ואחרי גילוח זה ממש כואב לי כי זה כל כך מגרד..)
    האם לוקח הרבה זמן להוציא שיער עם סנסאפיל(יותר משעה)
    לא חשוב לי להוציא לצמיתות רק שאני יוכל לעשות בבית ושלא יכאב לי כל כך...
    האם המכשיר ME שאומרים שלא כואב ומהיר כדאי יותר...
    האם בכלל כדאי מכשיר?
    מה ההמלצות שלך...אני צריכה מכשיר שלא יכאיב לי ושיוציא את השיערות לא כמו גילוח...(_שיוציא מהשורש..אבל שלא יכאב..)
    אשמח אם תעני לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי - תגובה

סופי ברנר
    26/10/2011

שוב שלום אלקס,
    מה שצריך להנחות אותך היא התוצאה. חשוב להבין שמכשיר ME הינו מכשיר העובד על בסיס אורך גל אינפרא-אדום והעוצמה שלו לא חזקה במיוחד. נדרש מכשיר חזק עם עוצמות חזקות לקבלת התוצאה הרצויה. אני שוב ממליצה לך לפנות לאחת הרשתות של הסרת שיער בלייזר ולקבל טיפול איכותי ומקצועי עם תוצאות בטוחות.
    באשר לפצעים ולגירודים- את בהחלט יכולה להשתמש בחומר אנטי היסטמיני, כגון: היסטזין או פניסטיל, שמרגיעים את הגירודים והפצעים בעור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו