הסרת שיער בליייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בליייזר
    מיטל
    22/10/2011

איזה מכשיר הכי נחשב יעיל כיום להסרת שיער .? והאם עדיף באמת לייזר על פני מכשירים אחרים? ויש לו שם מדוייק למכשיר הלייזר המועדף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בליייזר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בליייזר - תגובה

סופי ברנר
    23/10/2011

שלום רב מיטל,
    טיפול בלייזר תמיד יהיה עדיף על פני מכשירים אחרים. מיד גם תביני מדוע.
    לגבי סוג מכשיר ספציפי, אי אפשר לתת המלצה, וזאת כיוון שצריך לראות מהו האזור המטופל, מהו סוג השיער ומהו גוון העור. ברגע שנדע את הנתונים האישיים הללו נוכל להמליץ לך על המכשיר, כך שעדיף מבחינתך להגיע לשיחת ייעוץ באחת הרשתות המוסמכות לטיפולי הסרת שיער בלייזר.
    באשר לעדיפות הלייזר על פני מכשירים אחרים-
    בטיפולים במכשירי אינפרא אדום או IPL - אין אורך גל יחיד אלא תווך של אורכי גל, ומכיוון שכך, השיטה היא הרבה פחות ממוקדת ומסוגלת להעביר עוצמות יותר נמוכות מאשר לייזר.

להלן השוואה בין הסרת שיער בלייזר להסרת שיער ב-IPL או אינפרא אדום:

אורך הגל
    בלייזר- יחיד וממוקד. בעל עוצמה מאוד גבוהה ואורכי של 755 ו-810 ננומטר
    ב-IPL או אינ' אדום- אורכי גל לא ממוקדים ובעלי עוצמה נמוכה של 450-750 ננומטר.

התאמה
    בלייזר- לכל סוגי השיער: כהה, עבה, דק עד פלומתי. לכל סוג שיער יש אורך גל שונה.
    ב-IPL או אינ' אדום- שיער עבה יחסית, לא עמוק. לא מתאים לשיער דק או עבה במיוחד.

טווח בין הטיפולים
    בלייזר- חודשיים- שלושה: במהלכם השיער כמעט אינו צומח. בפנים: חודש בין הטיפולים.
    ב-IPL או אינ' אדום- חודש- 6 שבועות ללא צמיחה. בפנים: מומלץ- פעם בשבועיים.

כמות טיפולים ממוצעת עד לתוצאה סופית
    בלייזר- כ-12 טיפולים בממוצע.
    ב-IPL או אינ' אדום- בין 15 ל-20 טיפולים. לא תמיד ישנה הסרה, אלא דיכוי צמיחה.

מקווה שסייעתי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיטל
    23/10/2011

תודה על תשובתך,
    האזור הרצוי להסרת שיער הינו בית שחי ומפסעה, השיער שחור אך הכמות דיי פחותה
    כבר הייתי באחת המרפאות להסרת שיער בלייזר ונמצאתי מתאימה להסרה.
    אך רציתי לדעת מה שם המכשיר שמשתמשים בו להסרת שיער בלייזר ואיזה מכשיר נחשב להכי טוב.?
    ברצוני לוודא שאכן זה שם המכשיר באותו מכון.
    כמה טיפולים לדעתך יספיקו באזורים שציינתי על מנת שלא יגדל שיער?
    ושאלה נוספת: אני נוטלת גלולות בשם אסטל 35 למניעת הריון אך הרופא נתן לי אותן לטיפול באקנה בפנים. כרגע נוטלת חודש אחד אך צריכה עוד חודשיים להמשיך איתם.
    הגלולות הנ"ל מטפלות בנוסף לפצעונים בפנים גם בבעיית שיעור ייתר למי שיש ( אני לא שעירה ומשתמשת בהן כטיפול לאקנה שהופיע כעת אצלי )
    אני בת 35 דרך אגב.
    האם ניתן להתחיל טיפול לייזר למרות שאני נוטלת את הגלולות מהסוג הנ"ל ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

סופי ברנר
    23/10/2011

שוב שלום לך, מיטל
    ראשית כל, בכדי לאבחן את כמות הטיפולים המומלצת, רצוי לראות את הצמיחה.בדרך כלל, אם אף פעם לא ביצעת הסרת שיער, יש לבצע סדרה בת 10 טיפולים.
    במידה ועברת בעבר מס' טיפולים או שעשית שעווה במשך כמה שנים והשיער שלך מדולל- תספיק סדרה בת 6-8 טיפולים.
    לגבי מכשירי לייזר- ישנם כמה סוגים, כשהטובים ביניהם הם: לייצ'ר, סופרנו ומכשיר מסוג אלכסנדריט.
    מומלץ לבצע את הטיפולים במקום בעל מגוון מכשירים, וזאת על מנת להגיע לתוצאות אופטימליות. מבחינת הגלולות - אין שום בעיה לבצע את הטיפולים בזמן נטילת הגלולות,
    במיוחד אם מדובר באזורים שאינם הורמונליים כמו מפשעות ובתי שחי.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער המשך

מיטל
    23/10/2011

תודה רבה,
    לא הבנתי משהו..כדאי שבמכון יהיו מגוון מכשירים להסרת שיער בלייזר? אין רק מכשיר אחד כזה?
    בכל אופן תמיד גילחתי באזורים האלה פשוט לא בחורה שעירה אז גם שם יש שיער שחור בגלל שגילחתי אבל לא כמותי ..
    אז איזה מכשיר לייזר עדיף לשיער כמו שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו