הסרת פלומת שיער בהיר מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת פלומת שיער בהיר מהפנים
    אלה
    24/10/2011

שלום,

אני בת 25 ומעולם לא סבלתי משיעור יתר בפנים (אפילו לא שפם). בחודשים האחרונים החלה לצמוח לי פלומת שיער בהירה על הלחיים, סנטר ומבצבץ לו גם שפמפם.
    הלכתי לאנדוקרינולוגית ועשיתי בדיקות אשר שללו בעיות הורמונאליות. אני חוששת שזה ילך ויחמיר עם הזמן....

מהי הדרך הטובה ביותר להסיר שיער זה לצמיתות?

תודה!

אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת פלומת שיער בהיר מהפנים - תגובה

24/10/2011

שלום אלה,
    האם בנוסף לשעור שאת חשה, היו תופעות נוספות,שינויים במחזור, החלפת גלולות, הכנסת התקן תוך רחמי?
    פלומה בהירה, באופן כללי אין צורך לגעת בה. אם בכ"ז היא מציקה לך, האפשרויות הן מריטה או אפילציה.
    לא בהכרח שהמצב ילך ויחמיר בעיקר אם הבדק'. ההורמונליות שלך בגדר הנורמה.
    מעבר לאנדוקרינולוג,הייתי מציעה גם בדיקה גנקולוגית עם אולטראסאונד שחלות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת פלומת שיער בהיר מהפנים - תגובה

סופי ברנר
    24/10/2011

אם השיער שלך פלומתי מאוד וללא פיגמנט (לבן או בהיר מאוד) אני לא אשת בשורות. בשיער כזה מאוד קשה לטפל, כמעט בלתי אפשרי. האופציה היחידה היא אפילציה במחט חשמלית, אבל גם אז,יש לבחון לפני קבלת ההחלטה את כל תופעות הלוואי שהטיפול יכול לעשות, כגון: כתמי פיגמנטציה, חטטים, פצעים, גלדים, אדמומיות וגירוי שנמשכים במשך לפחות 24 שעות לאחר מכן.

אני ממליצה לך להגיע לאחת הרשתות המובילות בתחום הסרת שיער ולקבל מהם ייעוץ ואבחון- האם שיערך מתאים לטיפול בלייזר. לסוג השיער שאת מתארת, את צריכה לחפש רשתות שבהן יש לייזר הנקרא: אלכסנדריט- שלו אורך גל של 755 ננומטר, המתאים במיוחד לשיער עדין, בהיר ופלומתי.

בהצלחה, אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר לייזר

סימה
    11/12/2011

מי מכיר את המכונה SOPRANDO לליזר, האם יש המלצות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו