שאלה לשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשי
    סיוון
    30/10/2011

היי, אני בת 30, בהירה, שיער כהה. אני רוצה לעשות הסרת שיער חד פעמית בלייזר או ב-ipl ברגליים ובמפשעות, כדי לראות איך הגוף מגיב ואיך אני מרגישה עם זה.

זה יוצא יותר יקר, אני יודעת, אבל זה מה שאני רוצה. לאיזה תוצאות אפשר לצפות?

והאם יש איזו שהיא סכנה לכתמים או לצמיחה מוגברת ברגליים ובמפשעות באחת השיטות?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לשי

הוספת תגובה

• שאלה לשי - תגובה

שי שחר
    31/10/2011

שלום לך סיון

מבחינה עקרונית אין בעיה בטיפול חד פעמי באיזורים שציינת.
    במידה והשיער אינו דק ופלומתי,אני מניח שאין סכנה לצמיחה מוגברת(אך את זה יש לוודא כמובן לפני הטיפול). עלייך להימנע מחשיפת הרגליים לשמש חודש לפני הטיפול.
    במידה והשיער חזק ושחור התוצאות עשויות להיות טובות לטווח הקצר:תהיה צמיחה,נשירה וייקח לחלק מהשיער זמן לצמוח. קחי בחשבון שהצמיחה אינה אחידה.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

סיון
    01/11/2011

יש מכון שאתה ממליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

שי שחר
    01/11/2011

בשמחה
    לשיקולך המכונים,אין באפשרותי להמליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו