מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שואלת שוב אשמח לתשובותיוספה30/10/2011
אני בתחילת הדרך של רצון להסיר שיער בלייזר מאזור המפסעה + בית שחי.
בת 35 עם שיער כהה ועור בהיר וצמיחה המוגדת ג' שיעור בינוני.
הייתי בפגישת הכרות בפרופורציה וגם בנאטורפיל. בנאטורפיל המליצו לי על מכשיר הלייטשר ואפילו עשו לי טסט לבדיקה ראשונית לראות איך העור מגיב. הדיילת המליצה לי לעשות טסט כי יש לי עור רגיש וההחלטה לבצע לייזר נבעה מכך שלאחר גילוח יוצאים לי פצעונים כואבים. שאלותיי הן:
1- קראתי שלייטשר טוב לגוון עור כהה ושאלכסנדריט מומלץ לגוון עור בהיר.( כתבה ב-Y NET של ד"ר פרידמן ( רופא עור ידוע ומומחה ללייזר)כל מה שצריך לדעת על טיפולי לייזר. אז מדוע הומלץ לי על הלייטשר ולא על אלכסנדריט ?
2- איך אפשר לדעת שאכן המכשיר שמובטח לטיפול במכון הנבחר הוא המכשיר בשם הנכון? זה כתוב על המכשיר? אפשר לבקש לראות את שם המכשיר?
3- קראתי שיש בעיה להיחשף לשמש אחרי טיפול בלייטשר. אז אם אני עושה טיפול במפסעות איך אני משתזפת בים? אסור לשזף את המקום ???
4- האם באמת מספיק להתרשם מהרגישות בעור מבדיקת טסט או שלשם כך עדיף טיפול שלם? המטפלת בנאטורפיל גילחה לי את המקום מרחה ג'ל ועברה על המקום כמה פעמים. זה דיי כואב אך נסבל. אני כבר יום אחריי ויש מעט אדמומיות ולא יותר מכך. האם זה מספיק לבדיקת רגישות או לבצע טיפול שלם?
5- עניין הכסף חשוב אך לבחור מקום עם נסיון חשוב לי לא פחות לכן אשמח לקבל עוד אינפורמציה שתעזור בקבלת ההחלטה.
אודה מאוד אם תענו לכל שאלותיי לפי סדר השאלות הנ"ל
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב אשמח לתשובות - תגובה
30/10/2011שלום יוספה,
1. עפ"י הנתונים שציינת,הלייטשיר מאד מתאים לך. זה מכשיר שמתאים למגוון גוני עור וסוגי שיער מעור בהיר ועד גוון שחום, משיער עבה כהה ועד דק. אכן האלקסנדריט מתאים רק לבהירי עור,עקב אורך גל קצר יותר,כי לכהים הוא יגרום לכוויות.. בשיקולים לגבי המכשיר המתאים ביותר, נכנסים גם גורמים נוספים.
2. שם המכשיר כתוב עליו,את יכולה לבקש לראותו.
3. במהלך טיפולי לייזר אין להשתזף,וזאת כדי להמנע מסיכונים של כוויות ושינויי גוון, וכן כדי למקסם את יעילות הטיפול.
4. טסט בד"כ,מספיק. כמובן שככל ששטח הטיפול גדל התגובה העורית מעט מורגשת יותר.
5.בהצלחה.אלו אזורים שמגיבים הייטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)