הורדת שיער בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בכל הגוף
    אורית
    30/10/2011

שלום רב, אני בת 29 צבע עורי שחום , שערה שחורה. הייתי בפגישות ייעוץ בפרופורציה,נאטורפיל,אמריקן לייזר,קראתי רבות באינטרנט וכו'.... ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא האם מכשיר ה אומנימקס שמשתמשים בו באמריקן לייזר ישיג לי תוצאות טובות כמו מכשיר הלייזר. לא הצלחתי להבין האם מכשיר אחר שהוא לא לייזר משיג בסופו של דבר את אותן התוצאות כמו במכשיר הלייזר גם אם אצטרך טיפולים רבים יותר.אני רוצה מאוד לעשות טיפולים באמריקן לייזר מאחר ושם מציעים לי אזורים רבים יותר בגוף לטיפול ובמחיר יותר נוח וגם בגלל שבטיפול במכשיר לייזר יש סיכוי לכוויות בעיקר כי אני שחומה.מצד שני , אני חושבת שלא אשיג תוצאות טובות יותר ממכשירי הלייזר(לייטשר)ואולי הסיכון שווה את זה ע"י טיפול עם רופא בלבד. האם מכשיר שאיננו לייזר משמיד את זקיק השערה לצמיתות ? האם ייתכן שעורי לא יגיב טוב לטיפול במכשיר שאיננו לייזר ולא אתפטר מהשערות משמעותית?
    אשמח לקבל את תגובתך . חשוב לי לציין שלפני כ 8 שנים עשיתי לייזר בגב התחתון באמריקן לייזר ואני מאוד מרוצה. כיום הם לא משתמשים יותר בלייזר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער בכל הגוף

הוספת תגובה

• הורדת שיער בכל הגוף - תגובה

שי שחר
    31/10/2011

שלום אורית

בד"כ מכשירי IPL בנויים מראש כדי לטפל גם בבעלי עור כהה. אין זה אומר שלא עלולות להיות כוויות במהלך הטיפול. זה תלוי מאוד בך,שלא תחשפי לשמש באיזורים המטופלים, ומצד שני במטפלים,שיהיו מקצועיים מאוד ויטפלו בך באנרגיות המתאימות.

אין חיה כזו בשם "צמיתות" וביכולתם של כל המכשירים לדלל 60-80 אחוז מהצמיחה ולטווח ארוך. זה אומר שכל שינוי הורמונלי בעתיד,עלול להביא לצמיחה כזו או אחרת ולכן יש גם אפשרות לאחר סידרת טיפולים, לבצע טיפול משמר.

קחי בחשבון שבIPL משך הטיפולים ארוך יותר מאשר בלייזר ואני לא בטוח שתקבלי את אותן תוצאות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו