מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתרחק מ- Careאפרת09/12/2011
כדאי קצת לדעת עובדות על השירות ב- care. התקשרתי לסניף של החברה בראשון לציון. ענתה לי שם בחורה שקבעה לי תור תוך דיבור לא יפה. הבלגתי.
יומיים אחר כך אותה בחורה מתקשרת להודיע לי שהטיפול שקבעתי נדחה. אמרתי לה שזה לא ייתכן שעכשיו מודיעים לי, ואחרי שכבר ביטלתי חצי יום עבודה. מה עונה לי הגברת? "תדחי ליום שלישי הבא". אמרתי לה שזה בלתי אפשרי ומה עונה לי הגברת?
" זה מה יש". "אם את לא יכולה אז זאת כבר לא בעיה שלי".
בחיים לא פגשתי בכזו רמת שירות, כזו חוצפה, כזו תרבות דיבור וכזה יחס מעליב.
כף רגלי לא תדרוך במקום הזה שנקרא care . לידיעתכן בנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי זה קרה?
דליה ל.25/12/2011אפשר עוד פרטים? אני רוצה לעשות שם טיפולים ומה שאת כותבת גורם לי לחשוב פעמיים, כי במידה ואני ארצה ייעוץ וליווי אז זה לא השירות הכי טוב. תני פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה להתרחק מפרופורציה
שמרית28/12/2011אני ממליצה להתרחק מפרופורציה. אני כבר בטיפול ה-7 (מתוך 12) ואין פעם אחת שהגעתי ונכנסתי בזמן (לעולם לא איחרתי כי הם מאיימים שאם תאחרי לא בטוח שיקבלו אותך וזה ייחשב טיפול)
הרופאות וצוות השירות אנטיפתים בטירוף!!!
היועצת רק היתה מעונינת בכרטיס האשראי שלי והבטיחה לי הרים וגבעות ולא קיבלתי כלום ממה שהבטיחה!
אני מאוכזבת קשות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק מ- Care - תגובה
סופי ברנר29/12/2011
אפרת היקרה שלום, נשמח לדעת באיזה יום התרחש המאורע ומהו שם משפחתך לשם בדיקה.
אנחנו נוודא ונדאג שתקבלי את השירות הטוב ביותר, כמו שאנחנו מעניקים ללקוחתינו כבר שנים רבות.
בנוסף, אני מצרפת את פרטיה של מנהלת סניף ראשון לציון, עפרה ברקוביץ':
[email protected]
052-3066602
נשמח לעמוד לשירותך תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברוח כמו מאש מהמכונים ללייזר
איילה29/12/2011היום כשיש את המכשירים הביתיים כף רגלי לא תדרוך שם יותר. גם שילמתי המון המון כסף, גם השיער חזר אחרי שנתיים וכמו שאת אומרת מתייחסים אלייך כמו אל ארנק ולא כמו אל מטופלת עם רגשות. מאז שגילתי שאפשר להסיר שיער בבית, אני לא צריכה טובות ולא צריכה שיקבלו את הכסף שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)