להתרחק מ- Care

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתרחק מ- Care
    אפרת
    09/12/2011

כדאי קצת לדעת עובדות על השירות ב- care. התקשרתי לסניף של החברה בראשון לציון. ענתה לי שם בחורה שקבעה לי תור תוך דיבור לא יפה. הבלגתי.
    יומיים אחר כך אותה בחורה מתקשרת להודיע לי שהטיפול שקבעתי נדחה. אמרתי לה שזה לא ייתכן שעכשיו מודיעים לי, ואחרי שכבר ביטלתי חצי יום עבודה. מה עונה לי הגברת? "תדחי ליום שלישי הבא". אמרתי לה שזה בלתי אפשרי ומה עונה לי הגברת?
    " זה מה יש". "אם את לא יכולה אז זאת כבר לא בעיה שלי".
    בחיים לא פגשתי בכזו רמת שירות, כזו חוצפה, כזו תרבות דיבור וכזה יחס מעליב.
    כף רגלי לא תדרוך במקום הזה שנקרא care . לידיעתכן בנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתרחק מ- Care

הוספת תגובה

• מתי זה קרה?

דליה ל.
    25/12/2011

אפשר עוד פרטים? אני רוצה לעשות שם טיפולים ומה שאת כותבת גורם לי לחשוב פעמיים, כי במידה ואני ארצה ייעוץ וליווי אז זה לא השירות הכי טוב. תני פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה להתרחק מפרופורציה

שמרית
    28/12/2011

אני ממליצה להתרחק מפרופורציה. אני כבר בטיפול ה-7 (מתוך 12) ואין פעם אחת שהגעתי ונכנסתי בזמן (לעולם לא איחרתי כי הם מאיימים שאם תאחרי לא בטוח שיקבלו אותך וזה ייחשב טיפול)
    הרופאות וצוות השירות אנטיפתים בטירוף!!!
    היועצת רק היתה מעונינת בכרטיס האשראי שלי והבטיחה לי הרים וגבעות ולא קיבלתי כלום ממה שהבטיחה!
    אני מאוכזבת קשות!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתרחק מ- Care - תגובה

סופי ברנר
    29/12/2011

אפרת היקרה שלום, נשמח לדעת באיזה יום התרחש המאורע ומהו שם משפחתך לשם בדיקה.
    אנחנו נוודא ונדאג שתקבלי את השירות הטוב ביותר, כמו שאנחנו מעניקים ללקוחתינו כבר שנים רבות.

בנוסף, אני מצרפת את פרטיה של מנהלת סניף ראשון לציון, עפרה ברקוביץ':

[email protected]

052-3066602

נשמח לעמוד לשירותך תמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברוח כמו מאש מהמכונים ללייזר

איילה
    29/12/2011

היום כשיש את המכשירים הביתיים כף רגלי לא תדרוך שם יותר. גם שילמתי המון המון כסף, גם השיער חזר אחרי שנתיים וכמו שאת אומרת מתייחסים אלייך כמו אל ארנק ולא כמו אל מטופלת עם רגשות. מאז שגילתי שאפשר להסיר שיער בבית, אני לא צריכה טובות ולא צריכה שיקבלו את הכסף שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו