הסרת שיער לצמיתות לחולי פוטואפילפסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לצמיתות לחולי פוטואפילפסי
    מימי
    10/12/2011

שלום
    אני מעוניינת להוריד שיער לצמיתות (רגליים ידיים וכו') אך כשבררתי במכון שעובד עם קופת החולים שלי אמרו לי שהפולסים של האור עלולים לעורר התקף - יש לי פוטואפילפסיה ולא היה לי התקף מזה 13 שנה - מאז שהתחלתי לקחת כדורים עליהם אני מאוזנת היטב. אני מבינה מזה שלייזר ואולי גם טיפולי IPL לא מתאימים לי. יש לציין שעורי בהיר והשיער כהה. מה אם כך כן מתאים לי ויעבוד באותה יעילות כמו הלייזר.
    אשמח לקבל תשובה,
    בברכה,
    מימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער לצמיתות לחולי פוטואפילפסי - תגובה

שי שחר
    11/12/2011

שלום מימי

בעיקרון אם מצבך אינו חמור והינך מטופלת בכדורים באופן קבוע,אז לא אמורה להיות בעיה.
    אולם,כמטפל, הייתי מבקש ממך להביא לי גם מכתב מרופא שלך המאשר טיפולי הסרת שיער בלייזר או IPL.

מאחל לך הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכשיר me

קרין
    11/12/2011

שלום,
    אני מעוניינת לרכוש את המכשיר me להסרת שיער באופן עצמאי בבית.
    רציתי לדעת מה דעתך על המכשיר? האם שמעת על מטופלים שהשתמשו בו?
    האם הוא יעיל?
    האם ההסרה גורמת נזקים לעור?
    האם ניתן להוריד את השיער בעזרתו מכל מקום בגוף?
    בנוסף, ראיתי שאינו מאושר באיגוד הבריאותי בארה"ב, אם אני לא טועה - מה זה אומר? האם ניתן לסמוך על המכשיר הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו