סוגי מכשור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי מכשור
    עתליה
    05/01/2012

היי,
    אני מעוניינת בהסרת שיער מאיזור המפשעות והרגליים. הייתי בייעוץ בכללית אסטתיקה המשתמשים במכשיר לייזר ונאמר לי שהשיער שלי בהיר מידי ולכן לא אוכל להסיר מהרגליים וגם באיזור המפשעות ההסרה תהייה פחות יעילה מהנורמה. אשמח לשמוע אם קיימים מכשורים אחרים שמתאימים יותר למצבי, והמלצות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי מכשור

הוספת תגובה

• סוגי מכשור - תגובה

סופי ברנר
    05/01/2012

צהריים טובים,

ההמלצה היא לגשת לעוד מכונים גדולים בעלי וותק ומגוון מכשירים .
    ישנו מכשיר מסוג אלכסנדריט, הנותן פתרון במקרים בהם יש שיער דק.
    אך חשוב לדעת שבמידה ושיערך בהיר למדי , ללא פיגמנט - לא קיימים מכשירים המסוגלים לטפל בו, מכוון שקרן אור נספגת בפגמנט כהה ודרכו מגיע לשורש ומשמידה אותו.
    ולכן רק באבחנה מקצועית ניתן לאבחן את התאמתך לטיפול ותיאום ציפיות לגבי התצואות הסופיות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ועוד...

עתליה
    06/01/2012

האם יש צורך לבדוק גם לגבי מכשירי הפועלים בעזרת קרני אור? האם זה יכול להתאים לסוג עוד בהיר ושיער בהיר יחסית (לא בלונדיני, שטני עד חום)?
    ומה לגבי מכשירי ביתיים כמו me? האם הוא יעיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו