הסרת שיער בלייזר בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר בפנים
    אלין :)
    13/01/2012

שלום לכל המומחים יש לי שאלה האם אפשרי להסיר שיער בפנים באמצעות לייזר באיזורים כמו הלחיים צוואר שפם והפאות? כי שאלתי בכמה מכונים וכל אחת אומרת לי דבר שונה אחת אומרת לי שניתן להוריד והשנייה אומרת לי שזה לא אפשרי באיזורים האלה מלבד הפאות בלבד ובאיזורים האחרים ניתן להוריד באמצעות אפילציה מחט חשמלית... אני ממש מבולבלת...
    עוד שאלה האם הכדורים סוליאן וציפרמיל (רסיטל) מגבירים את צמיחת השיער? והאם בסיום הטיפולים כשאקח את הכדורים הללו יצמחו לי שוב שיערות?

תודה רבה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר בפנים - תגובה

סופי ברנר
    15/01/2012

איזור הפנים הינו בר טיפול בשיטת הלייזר, לפני כל הליך רפואי מסוג זה יש לעבור אבחון .
    במידה וישנה כמות מועטת של שיער ישנה אפשרות להסרה גם באמצעות מחט חשמלית (אפיליציה), אולם אם מדובר בשטח גדול מומלץ לשקול טיפול בלייזר

לגבי הכדורים:
    הם לא משפיעים על צמיחת השיער.
    לגבי תרופת ציפרמיל - מהי תדירות הצריכה שלך?מהו המינון?.
    במידה ורק התחילה יכולה להופיע אדמומיות לאחר הטיפול - לכן כדאי לחכות לפחות חודש עד שהגוף מתרגל לתרופה.
    אם לוקחת הרבה זמן - אין בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו