טיפול מומלץ להורדת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מומלץ להורדת שיער בפנים
    דיני
    17/01/2012

שלום לכולם אני רוצה המלצה איזה טיפול מומלץ להורדת שיער בפנים אני העור שלי הוא מוקה ואני בעלת שיער כהה אני מתלבטת בין לייזר ובין אינפרא אדומה לא המליצו לי על מחט חשמלית אשמח להמלצה מאחר ונאמר לי שלייזר לא תמיד מצליח להוריד שיער באופן סופי ויכול לגרום לכויות וכך גם הטיפול באינפרא לכן מה הטיפול היעיל ופחות מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול מומלץ להורדת שיער בפנים - תגובה

סופי ברנר
    19/01/2012

שלום לך,
    ראשית אעשה הבחנה בין השיטות :
    IPL שזוהי קשת של אורכי גל בניגוד ללייזר שיש לו אורך גל אחד וממוקד ולכן יותר חזק, אפקטיבי לאורך זמן ו"מחסל" את זקיק השערה.

במידה וישנה כמות מועטת של שיער ישנה אפשרות להסרה גם באמצעות מחט חשמלית (אפיליציה), אולם אם מדובר בשטח גדול מומלץ לשקול טיפול בלייזר.

ההמלצה הטובה ביותר שיש לי אלייך היא לגשת לאבחון רפואי - מכיוון שהאבחנה הינה פאקטור מהותי בבחירת המכשור והטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי אני עשיתי שם

יריב
    19/01/2012

ועדיין עושה בקר
    מאוד מרוצה מהלייטשר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו