מכשירים להסרת שיער מה יותר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשירים להסרת שיער מה יותר טוב
    מאיה
    15/02/2012

שלום,

עברתי 10 טיפולים - בית שחי, מפשעות, רגליים מלא בהתחלה במכשיר ARIE SHR לאחר מספר טיפולים במכשיר ALMA LASER ועדיין גודל לי חצי רגל, בית שחי ומפשעות כמובן שלא בכמויות גדולות, אך גודל וזה מפריע.

עכשיו אני מתלבטת בין שני מכשירים בכדי לעשות השלמה לטיפול > ALMA LASER או OR-LIGHT.

להבנתי ה - OR-LIGHT הוא על טכנולוגיית IPL בלבד ו ALMA LASER זה SHR.

נאמר לי שהטיפול במכשיר OR-LIGHT מחייב טיפול כל חודש ולהמשיך ב - ALMA LASER מחייב טיפול כל חודשיים עד שלושה חודשים, למה יש כל כך הבדלים משמעותיים?

איזה מכשיר יותר טוב מבניהם?

מודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכשירים להסרת שיער מה יותר טוב - תגובה

סופי ברנר
    16/02/2012

שלום לך,

ההמלצה תמיד תהיה לטובת הלייזר, מכוון שלייזר עובד בצורה ממוקדת ומסוגל להשמיד את שורש השערה.
    ל - IPL ישנו קשת של אורכי גל ולכן הנו בעל עוצמה נמוכה לאומת הלייזר.
    כמו כן כמות הטיפולים הנדרשת תהיה נמוכה יותר והתוצאות הסופיות טובות יותר לאומת הIPL.
    הטווח בין טיפול לטיפול חייב להיות חודשיים לפחות - במידה ואנו לא מדברים על אזור הפנים והטיפול נעשה כמו שצריך.
    במשך השבועיים - שלוש לאחר הטיפול תאבחני בשערות שיוצאות ונושרות.בערך כשלוש שבועות לאחר מכן יהיה לך עור חלק ללא שיער ואחר"כ תתחיל צמיחה חדשה.
    וכשצמיחה חדשה תסתיים - יש לבצע את הטיפול הבא. במידה ותגיעי לפני הזמן לא יקלט השיער שעוד לא צמח. ולכן הטיפול יהיה פחות אפקטיבי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו