מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה סופי
גלי22/02/2012תודה סופי, אחכה ואראה. בינתיים אפילו לא עבר שבוע, אז לא התחילה עדיין הנשירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מכשיר עדיף - לייצ'ר או סופרנוגלי20/02/2012
אני בעלת עור רגיל, שער רגיל. איזה מכשיר עדיף?
אני שואלת כי במכון אליו אני הולכת יש רק מכשיר מסוג אחד.
האם יש הבדל באפקטיביות?
הבנתי שיש הבדל רב בעוצמת הכאב.
תודה גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מכשיר עדיף - לייצ'ר או סופרנו - תגובה
סופי ברנר21/02/2012שלום גלי,
בכדי לענות לך על השאלה, אני צריכה יותר פרטים, שיער רגיל ועור רגיל לא נותנים לי שום אינדיקציה.
הנתונים חסרים : גילך, איזור מטופל, גוון מדוייק של השיער והעור.
האפקטיביות והכאב מושפעים מהנתונים הללו.
לייצ'ר הינו מכשיר עוצמתי, מכאיב בדרך כלל יותר מהסופרנו ונותן תוצאות מעולות.
סופרנו עובד על עיקרון של חימום הדרגתי, ברוב המקרים מכאיב הרבה פחות ולרוב האנשים אינו כואב כלל. גם שיטה זו אפקטיבית מאד ומניבה תוצאות יפות.
אך חשוב לזכור שעיניין הכאב מאד אינדיבידואלי והרגישות למכשיר זה או אחר יכולה להשתנות מאדם לאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסופי
גלי21/02/2012הי סופי, האיזורים הם רגל עליונה ומפשעה מורחבת.
שער בצבע חום כהה. לא המון...
אני בעלת עור רגיל, לא רגיש במיוחד, לא כהה (אשכנזיה). עור שמשתזף בקלות יחסית - לא ורדרד. אני בת 40. עד עכשיו הורדתי שער במקומות הללו בשעווה. יש לציין כי במפשעה, מעולם לא הורדתי את כל השער, ואילו עכשיו עם הלייזר אני עושה לראשונה את הכל. בסניף טענו שהם לא מחזיקים לייצ'ר כי הוא מאוד כואב ולא נותן בהכרח תוצאות יותר טובות מהסופרנו, ולכן למה לסבול.
מאידך, שמעתי מחברות שאצלן כן עשו עם לייצ'ר את הטיפולים הראשונים באותם האיזורים ורק אחר כך עברו לסופרנו. אני משערת שיש הגיון בכך, אחרת לא היו מטפלים בהן כך.
זה עורר אצלי תהיות לגבי הסיבה האמיתית. כשהעלתי השאלות במכון, טענו שהסופרנו יותר יקר, ולכן נדיר יותר בסניפים האחרים, ולכן "משכנעים" את המטופלות לעבוד עם הלייצר בתירוץ שהוא יותר חזק.
הסופרנו לדבריהם נותן תוצאות מעולות.
אם את חושבת שעדיף הלייצ'ר אולי אחליט לקבל את הטיפול בסניף אחר של הרשת, בה יש לייצ'ר. אם את חושבת ששני המכשירים טובים באותה מידה, כמובן שאני מעדיפה את הנוחות של קרבת הסניף, ואת חוסר הכאבים של הסופרנו (עשיתי טיפול ראשון לפני שבועיים ולא כאב לי כלל). תודה מראש על תשובותייך. גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסופי - תגובה
סופי ברנר21/02/2012גלי,
שני המכשירים עובדים בטכנולוגיית לייזר (במידה ואת מטופלת במכשיר סופרנו ולא ב SPA SHR).
טיפול ברגל עליונה אינו מכאיב גם בלייצ'ר וגם בסופרנו.
מפשעות הינו איזור הכי רגיש בגוף ולכן כואב יותר בזמן הטיפול.
אך סף הכאב מאד אישי ומשתנה מאדם לאדם וישנן לא מעט לקוחות שהעבירו את הטיפולים בלייצ'ר ללא כאבים, אלא עקצוץ נסבל לחלוטין.
אם הורדת את השיער בעזרת שעווה שנים , אז סביר להניח שהשיער שלך די מדולל ולכם גם הטיפול יכאיב פחות. אם יש לך צמיחה הפוכה (דבר נפוץ לאחר שעווה) אני ממליצה לך על לייצ'ר לפחות ב2 טיפולים ראשוניים - מכוון שהוא עובד על צמיחה הפוכה בצורה מאד יעילה.
גיל 40 גם הוא משחק לטובתך - בדרך התוצאות מהירות יותר.
שיער חום כהה - צריך לאבחן - זה יותר בעייתי. אם יש הרבה פגמנט חום - לייזר פחות נקלט בתוכו ולכן התוצאה הסופית תהיה פחות טובה.
שורה סופית: לאחר שעשית כבר טיפול בודד בסופרנו - תשימי לב בבית אם השיער ינשור במשך שבועיים-שלוש לאחר מועד הטיפול ומה יצמח לך חודשיים לאחר מכן. במידה וינשור ויהיה שיפור בצמיחה - תשארי עם הסופרנו. במידה ולא תבקשי לעבור ללייצ'ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)