לשי - תלישה בפינצטה מאזור הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשי - תלישה בפינצטה מאזור הורמונלי
    דניאלה
    20/03/2012

היי שי,

קראתי פה בפורום שאתה ממליץ לא לתלוש שיער בפינצטה מאזורים הורמונליים.כמו הפנים.

לצערי עשיתי את זה כבר.. היו לי שערות (רובן בלונדיניות) על הסנטר שהטרידו אותי ומאז שתלשתי אותן בפינצטה נראה לי שהן צומחות יותר, חלקן יותר קשות וזה ממש מפריע לי.

יש משהו שאפשר לעשות כדי שיחזרו להיות רכות, לפחות קצת?..

שעווה מותר מהסנטר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשי - תלישה בפינצטה מאזור הורמונלי - תגובה

שי שחר
    25/03/2012

היי דניאלה

שעווה ניתן לעשות בסנטר אולם קחי בחשבון שייתכנו פצעונים לאחר מכן ולכן יש לחטא היטב את האיזור לפני ואחרי הטיפול.
    כמו כן,במידה ועושים שעווה בכל איזור שהוא חשוף,ובעיקר בפנים,יש להיזהר מחשיפה לשמש לפחות יומיים ולמרוח מקדם הגנה על האיזור.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה עושים עם השערות שנהיו קשות?

דניאלה
    28/03/2012

אוקי, אני לא אוריד בשעווה (לא רוצה פצעונים)

אבל מה עושים עם השערות שנהיו קשות מאז שתלשתי אותן בפינצטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה עושים עם השערות שנהיו קשות? - תגובה

שי שחר
    29/03/2012

ניתן לטפל באפילציה או באולטראסאונד ואני מאמין שיהיה דילול יפה והשיער ייחלש בהדרגה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו