הורדת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער
    רונה
    02/04/2012

איך אפשר לבחור שיטה להורדת שיער? אני מאוד מבולבלת, בגיל ההתבגרות בערך התחיל לצמוח לי שיער בעיקר על הפנים אבל לא רק והייתי רוצה להסיר אותו לתמיד, מה מתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער

הוספת תגובה

• הורדת שיער - תגובה

סופי ברנר
    03/04/2012

שלום רונה,

לא ניתן לתת לך המלצה בלי לדעת נתונים מדויקים ובלי לראות אותך.
    מהו גילך? מה כמות השיער שיש לך, מה הגוון שלו והעובי ? באיזה אזורים יש לך שיער שמפריע לך, פרט לפנים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער

רונה
    08/04/2012

שלום
    אני בת 17 ואמרו לי שבגיל הזה עוד לא מומלץ לייזר וראיתי שכתבו פה באחד הפורומים על גלולות נגד היריון...זה מתאים? באיזה מצבים זה יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער - תגובה

סופי ברנר
    10/04/2012

שלום רונה,

גלולות למניעת הריון יכולות לאזן מצב הורמונלי, הרופא שלך יחליט אם את אכן צריכה.
    לגבי טיפול הסרת שיער בפנים : בגיל 17 עדיין לא מומלץ לגעת באזורים הורמונליים,.
    במידה והשיער שלך כהה ומפושט על כל האזור - תיגשי לייעוץ באחת המרפאות לייזר , לאבחון מדויק והתאמתך לטיפול .
    אם יש לך מעט שיער - ההמלצה היא אפילציה - מחט חשמלית המוחדרת לכל שיערה בנפרד ומעבירה פולס חשמלי וע"י כך משמידה את השורש של השיערה..

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו