הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    נואשת
    16/04/2012

שלום רב,
    הנני סובלת משיעור יתר באזור הפנים, פאות, לחיים, סנטר. אני בת 24, נוטלת גלולות כבר כמה שנים. השיעור אצלי הוא כנראה תורשתי.
    אני מעוניינת לעשות הסרת שיער בפנים בלייזר/ באינפרא/ באפילציה.
    הגעתי לקוסמטיקאית שהציעה לי לעבור אצלה טיפולים במכשיר IPL ואפילציה. עשיתי אצלה טיפול אחד לפני שבוע, היא הסירה לי את השיער בשעווה ולאחר מכן טיפלה בי במכשיר ה IPL.
    שאלתי אותה לגבי עניין של צמיחה מוגברת לאחר טיפולים באינפרא ולייזר, היא טענה כי צמיחה מוגברת עלולה לקרות אך במקרים די נדירים. וכי נטפל באזור לעיתים תכופות במכשיר על מנת לנטרל כמה שיותר זקיקי שיער.
    במקרה יצא לי היום לדבר עם קוסמטיקאית אחרת שהזהירה אותי לא להתקרב למכשירים האלה בטענה שיהיה לי שיעור מאוד מאוד מוגבר באזור הצוואר והסנטר. היא ממש הפחידה אותי, אמרה שראתה תופעות מזעזעות ושעליי להתרחק מזה.

בעוד שבוע אני אמורה להגיע לטיפול נוסף במכשיר. אני מאוד סומכת אלייה, היא נשמעת מאוד בטוחה בעצמה וסיפרה על הצלחות שהיו לה בשיטה זו. אך עדיין אני מאוד מבולבלת ולא בטוחה באיזו שיטה הכי כדאי לעשות.. מאוד מפחדת מהעניין של הצמיחה המוגברת.
    לכן אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתך בנושא ובאיזה טיפול הכי מומלץ לי.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• לא לעשות !

אנה
    16/04/2012

איזה סתומה היא זה לא אפקטיבי עם עושים שעווה! כי הורידה לך את השיער מהשורש כך שהקרן אור לא מגיעה לפגמנט , שזו המטרה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא!

ספיר
    18/04/2012

אסור להתקרב לאיזור הפנים/צוואר עם לייזר/IPL או כל שיטה של קרן אור.
    אל תחזרי אל הקוסמטיקאית הזאת, מה הטעם בלהוריד שיער בשעווה ואז לעשות IPL במה בדיוק קרן האור תפגע אם אין שורש?

אם את רוצה להיפטר מהשיער בפנים, אז רק אפילציה. נכון, זה יקר, כואב, אבל זאת השיטה היחידה שיכולה להועיל. אל תמהרי לקפוץ על כל קוסמטיקאית שטוענת שהיא "מומחית לאפלציה". תלכי למכונים גדולים גם אם צריך, ועצה קטנה אבל יעילה- תדאגי שמתאימים לך תכשירים מונעי פיגמנטציה ולא אומרים לך "אם תהיה פיגמנטציה, אז אח"כ נטפל בה עם משחות הבהרה."

בהצלחה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

שי שחר
    19/04/2012

שלום לך נואשת

אז ראשית,אל תהיי כה נואשת.רק התחלת בטיפולים.
    דבר שני,מאוד מטופש לבצע שעווה ולאחריה IPL,כיון שIPL זקוק לשורשי השיער ואילו הקוסמטיקאית שלך תלשה אותם לפני הטיפול ,בשעווה.

אני אישית ממליץ לטפל בשיער פנים רק באמצעות אפילציה,כי אכן,זהו איזור הורמונלי ומכשירי לייזר או IPL עלולים לגרום לזקיקים רדומים להתעורר ואז את עלולה לחוות צמיחת יתר.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו