תופעות מסויימות לאחר טיפול לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מסויימות לאחר טיפול לייזר
    אבי
    18/04/2012

שלום רב, אני בן 22 ואני כבר עושה מעל שנה טיפולי לייזר.
    היום ביצעתי טיפול לייזר באזור הגב תחתון והישבן,לאחר תקופה ארוכה של זמן (משהו כמו 5 - 6 חודשים). אני מודע לאיסורים של לפני ואחרי הטיפול ומאוד מקפיד עליהם.
    בסיום הטיפול הרגשתי כאבים שהיו לי זכורים מהתחלה,מעין בערה כזאת, שמתי משחה להרגעה והמשכתי.
    כשחזרתי הביתה הסתכלתי על האיזור והאזור נראה מאוד פצוע,אדום עם כל מני כתמים ופסים אדומים על העור. זו תופעה שלא ראיתי אותה לאחר טיפול לייזר,העור היה מעט אדמומי אבל לא נשארו כתמים או פסים כאלה אדומים. הפסים האלה נראים יחסית בולטים והצבע שלהם הוא אדום בולט. כשאני נוגע מעט באזור אני חש האזור מאוד רגיש.

שאלתי היא האם זה אותם סימנים יכולים להיעלם? אני משתמש במשכות הרגעה כמו אלוורה ורדיאפן,במידה וכן מה זמן המשוער שזה קורה?
    אני בכוונה לא מציין את שם המכון כי שמו מוכר ואני לא רוצה חלילה לגרום לאי הבנות , אבל במידה וזה יעזור ויהיה צורך בכך אומר לך.

בנוסף,אשמח לדעת למה הסימנים האלה הופיעו דווקא עכשיו לאחר מס' טיפולים כאשר אני באותו מכון כבר מעל שנה.

אודה לתשובה,וערב טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות מסויימות לאחר טיפול לייזר - תגובה

שי שחר
    19/04/2012

שלום אבי

יתכן והסימנים הופיעו עקב גילוח אגרסיבי מידי של האיזור המדובר ויתכן שהשתמשו באנרגיה גבוהה מידי ובגלל זה נוצרו הסימנים
    מציע שתמרח משחת ביאפין .אל דאגה,סימנים כאלה עוברים,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו