מרווח בין טיפולים הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרווח בין טיפולים הסרת שיער
    איילת
    19/04/2012

רציתי לדעת מדוע יש הבדל בין השיטות השונות. בלייזר נאמר לי לחכות חודשיים עד שלושה.
    בipl נאמר לי 5 שבועות עד 8 שבועות
    ובאפילציה נאמר לי שברגע שהשיערה מופיעה שוב- אפילו לאחר שבוע מהטיפול הקודם.

לא ברור לי ההבדלים, במיוחד בשל העובדה שהסבירו לי שמחכים למחזור חדש של שיערה ומחזור הוא 6 שבועות. האם מידע זה לא אומר שצריך תמיד לחכות 6 שבועות בין טיפול לטיפול, ללא קשר לסוג הטיפול הספציפי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחכות שלושה חודשים בין טיפול לטיפול

מירב
    22/04/2012

זה יותר מדי!
    חברה שלי וגם אני הלכנו למכון בשביל לראות איך זה בדיוק הולך כל התהליך של הפחת שיער בלייזר, אבל לחכות יותר מדי בין ביקור לביקור, זה יותר מדי, וגם המחירים שיש להם, זה באמת מוגזם! אני כבר התייאשתי ממכון לייזר! אני יודעת שיש את המכשיר הזה שנקרא me של סינרון, ואני מכירה עוד מישהי שאמרה לי שהיא עושה טיפול כל שבועיים בבית. אני עכשיו התחלתי להשתמש בו גם (כבר עשיתי 3 טיפולים בבית) מה שכן, הוא הרבה יותר זול מללכת למכון, שלא לדבר על לחכות יותר מדי זמן בין טיפול לטיפול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרווח בין טיפולים הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    22/04/2012

התשובה לשאלתך היא מאוד פשוטה קרן
    בלייזר,כל טיפול אחד,משתווה לכשלושה טיפולי IPL בעוצמתו ולכן ההבדל במירווח הטיפולים בין שניהם. מן הסתם,לאחר טיפול IPL,השיער מקדים לצמוח יותר מאשר הוא מקדים לצמוח לאחר לייזר.
    לגבי התשובה הסתמית של זו שענתה לך כאן,אין מה להשוות בין מכשירים ביתיים לבין מכשירי מכון שעוצמתם גבוהה מאוד,הטיפול מנווט ע"י מקצוענים ובעלי ניסיון.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו