חודשיים וחצי אחרי טיפול ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודשיים וחצי אחרי טיפול ראשון
    אני
    30/04/2012

עברו חודשיים וחצי מהטיפול הראשון. ישר אחרי הטיפול השיער המשיך לצמוח ואז, לאט לאט ראיתי הפחתה בשיער (כנראה נשר) ואז, כעבור חודש בערך התחיל לצמוח שוב. אז גילחתי פעמיים שלוש מאז ועכשיו אחרי גילוח השיער צומח רגיל אחרי כמה ימים. האם זה הליך טיבעי אחרי טיפול ראשון?
    הטיפול הבא יהיה בעוד חודש - האם זה מומלץ שיעברו 3.5 חודשים מטיפול אחד לשני או האם צריך לקבוע זמנים מדוייקים לטיפולים על מנת שיהיה שיא האפקטיביות?
    בנוסף, רציתי לדעת את מידת העוצמות ששמים בטיפול ראשון בלייטשיר.
    ברגליים עשו לי בעוצמה של 29, בשחי 23 ובמפשעות 20. האם אלה העוצמות שצריכות להיות? או זה נמוך מידי?
    ושאלה אחרונה, לגבי עניין החשיפה לשמש: כמה זמן לפני ואחרי טיפול אסורה החשיפה? והאם אסורה חשיפה בכלל, או שאפשר לשים מקדם הגנה גבוה (70) ואז כן להחשף? והאם חשיפה הכוונה שהעור בכלל לא יראה שמש או שמדובר רק בשיזוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אני
    02/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשיים וחצי אחרי טיפול ראשון - תגובה

סופי ברנר
    03/05/2012

היי,

אני רואה כי יש חוסר בהירות כללי במידע שקבלת טרם התחלת הטיפולים, אז אני אעשה לך סדר:
    בטיפולים הראשונים הפער בין טיפול לטיפול צריך לעמוד על חודשיים משום שמחזור צמיחת השיער עומד על 7שבועות בממוצע. המטרה בכל טיפול היא ל"תפוס" כמה שיותר מחזורי צמיחה ובכך למקסם את התוצאות שניתן להשיג. ז"א שפער של 3.5 חודשים לאחר טיפול ראשון נשמע קצת גדול.
    התהליך שאת מתארת שהשיער עבר הוא תקין וכך יהיה בכל טיפול.
    לגבי עוצמות המכשיר- העוצמה מותאמת בהתאם לצבע העור וגוון השיערה של המטופל ולכן אני לא יכולה לומר האם מתאים או לא.
    לגבי שיזוף- רצוי לא להחשף לשמש כשבוע לפני הטיפול. במידה ונחשפת ואת שזופה מאוד רצוי לא לטפל.

אני ממליצה לך לבדוק מול המכון בו את מטופלת את נושא העוצמות והסיבה לטווח בין טיפול לטיפול.

בהצלחה,
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד...

אני
    03/05/2012

המכון רצה לקבוע לי טיפול אחרי חודשיים אך, זה לא הסתדר ואני חשבתי שכמה שיותר זמן עדיף כדי שתהיה צמיחה מלאה של כל השיער.האם אני צודקת?
    אני בהירה והשיער כהה. המטפלת אמרה לי ש-29 בלייטשיר ברגליים זה יחסית גבוה לפעם ראשונה. אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אומרים כאן ומהי העוצמה הממוצעת שמשתמשים המטפלים בטיפול ראשון בגוון עור ושיער כמו שלי
    ובנוגע לשיזוף- בד"כ אני לא משתזפת גם אם אני שעות בשמש. השאלה הייתה האם השיזוף הוא הבעיה? או שנגיעה של שמש על העור אסור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד... - תגובה

סופי ברנר
    04/05/2012

היי אני,

כפי שהסברתי לך בתשבותי הקודמת, ההמלצה היא לשמור על טווח של חודשיים בין טיפול לטיפול וזאת לפחות בטיפולים הראשונים.
    הגדלת הפער בין הטיפולים צריכה להיות בהמלצה של המטפלת במכון בו את עוברת את הטיפולים.
    בנושא השיזוף, חשוב להדגיש כי ניתן לטפל בעור אשר השיזוף בו הוא לא שיזוף טרי, קרי, בצבע אדום או כהה מזה. בכל מקרה את צריכה להתייעץ טרם הטיפול עם המכון בו את מטופלת ולאחר בדיקה אני מאמינה כי הם ינחו אותך להמשך.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו