מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודשיים וחצי אחרי טיפול ראשוןאני30/04/2012
עברו חודשיים וחצי מהטיפול הראשון. ישר אחרי הטיפול השיער המשיך לצמוח ואז, לאט לאט ראיתי הפחתה בשיער (כנראה נשר) ואז, כעבור חודש בערך התחיל לצמוח שוב. אז גילחתי פעמיים שלוש מאז ועכשיו אחרי גילוח השיער צומח רגיל אחרי כמה ימים. האם זה הליך טיבעי אחרי טיפול ראשון?
הטיפול הבא יהיה בעוד חודש - האם זה מומלץ שיעברו 3.5 חודשים מטיפול אחד לשני או האם צריך לקבוע זמנים מדוייקים לטיפולים על מנת שיהיה שיא האפקטיביות?
בנוסף, רציתי לדעת את מידת העוצמות ששמים בטיפול ראשון בלייטשיר.
ברגליים עשו לי בעוצמה של 29, בשחי 23 ובמפשעות 20. האם אלה העוצמות שצריכות להיות? או זה נמוך מידי?
ושאלה אחרונה, לגבי עניין החשיפה לשמש: כמה זמן לפני ואחרי טיפול אסורה החשיפה? והאם אסורה חשיפה בכלל, או שאפשר לשים מקדם הגנה גבוה (70) ואז כן להחשף? והאם חשיפה הכוונה שהעור בכלל לא יראה שמש או שמדובר רק בשיזוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
אני02/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשיים וחצי אחרי טיפול ראשון - תגובה
סופי ברנר03/05/2012היי,
אני רואה כי יש חוסר בהירות כללי במידע שקבלת טרם התחלת הטיפולים, אז אני אעשה לך סדר:
בטיפולים הראשונים הפער בין טיפול לטיפול צריך לעמוד על חודשיים משום שמחזור צמיחת השיער עומד על 7שבועות בממוצע. המטרה בכל טיפול היא ל"תפוס" כמה שיותר מחזורי צמיחה ובכך למקסם את התוצאות שניתן להשיג. ז"א שפער של 3.5 חודשים לאחר טיפול ראשון נשמע קצת גדול.
התהליך שאת מתארת שהשיער עבר הוא תקין וכך יהיה בכל טיפול.
לגבי עוצמות המכשיר- העוצמה מותאמת בהתאם לצבע העור וגוון השיערה של המטופל ולכן אני לא יכולה לומר האם מתאים או לא.
לגבי שיזוף- רצוי לא להחשף לשמש כשבוע לפני הטיפול. במידה ונחשפת ואת שזופה מאוד רצוי לא לטפל.
אני ממליצה לך לבדוק מול המכון בו את מטופלת את נושא העוצמות והסיבה לטווח בין טיפול לטיפול.
בהצלחה,
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד...
אני03/05/2012המכון רצה לקבוע לי טיפול אחרי חודשיים אך, זה לא הסתדר ואני חשבתי שכמה שיותר זמן עדיף כדי שתהיה צמיחה מלאה של כל השיער.האם אני צודקת?
אני בהירה והשיער כהה. המטפלת אמרה לי ש-29 בלייטשיר ברגליים זה יחסית גבוה לפעם ראשונה. אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אומרים כאן ומהי העוצמה הממוצעת שמשתמשים המטפלים בטיפול ראשון בגוון עור ושיער כמו שלי
ובנוגע לשיזוף- בד"כ אני לא משתזפת גם אם אני שעות בשמש. השאלה הייתה האם השיזוף הוא הבעיה? או שנגיעה של שמש על העור אסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד... - תגובה
סופי ברנר04/05/2012היי אני,
כפי שהסברתי לך בתשבותי הקודמת, ההמלצה היא לשמור על טווח של חודשיים בין טיפול לטיפול וזאת לפחות בטיפולים הראשונים.
הגדלת הפער בין הטיפולים צריכה להיות בהמלצה של המטפלת במכון בו את עוברת את הטיפולים.
בנושא השיזוף, חשוב להדגיש כי ניתן לטפל בעור אשר השיזוף בו הוא לא שיזוף טרי, קרי, בצבע אדום או כהה מזה. בכל מקרה את צריכה להתייעץ טרם הטיפול עם המכון בו את מטופלת ולאחר בדיקה אני מאמינה כי הם ינחו אותך להמשך.
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)