מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בסנטרמ.ל.מ01/05/2012
שלום רב!
אני בהירת עור ובעלת שיער כהה. תמיד סבלתי משיעור כהה בנסטר ובשפם.
כמתבגרת עברתי אפילציה עם תוצאות לא טובות, פצעים ופיגמנטציה שלקח זמן רב עד שנעלמה (אך הנזק לדימוי העצמי נותר...).
לאחר מכן הסרתי שיער בסנטר ובשפם בלייזר (מכשיר לייטשיר) עם תוצאות מעולות. בסנטר היתה לי בעיה של צמיחה תת עורית ופצעים וזה נפתר לחלוטין. השיער נעלם פרט לפלומה עדינה ושקופה.
השנים חלפו, נכנסתי להריון וילדתי את בכורתי.
השיעור חזר במידה מועטה (לא כמו פעם) - אבל בהחלט יש שיער כהה בסנטר, ולא בכמות שפינצטה תפתור...
התחלתי להתעניין שוב בהסרת שיער ולהפתעתי הרבה אין מכוני לייזר שמוכנים לעשות לייזר בסנטר!! כולם כאחד ממליצים על אפילציה.
ואני לא רוצה אפילציה!
מדוע לא מוכנים?
האם יש מישהו שכן עושה?
מדובר בכמה טיפולים ספורים...
אשמח לעצה והמלצה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בסנטר - תגובה
שי שחר01/05/2012שלום לך
כמובן שאנחנו לא ממליצים על בעלי מקצוע אולי מישהו מהגולשים יוכל לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיקר הכוונה שלי היתה לקבל הסבר
מ.ל.מ01/05/2012ולא המלצה.
אשמח אם תסביר לי מדוע קיימת ההגבלה הזו ומה עומד מאחוריה.
ברור לי שהפורום לא יכול להמליץ על אנשי מקצוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיקר הכוונה שלי היתה לקבל הסבר - תגובה
סופי ברנר04/05/2012היי מ.ל.מ
בכדי לתת לך עצה נכונה, חשוב לאבחן את העור שלך ואת השיער (כמות ועובי ופיזור על הפנים).
אם את מדברת על איזור סנטר והשיער שלך בינוני עד עבה - את יכולה לבצע טיפולי לייזר - בתנאי שלא יגלשו בטיפול לאזורים בהם יש פלומה או אין שיער .
אם השיער שלך יותר דק ומפושט יותר - עדיף שתבחרי באפילציה.
חשוב מאד בשני המקרים להגיע למקום מקצועי ולטפל בזהירות רבה, שכן בגלל שמדובר באזור הורמונלי .
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)