מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולים ללא הצלחהיובל07/05/2012
שלום,
עשיתי בערך כ-20 טיפולים באיזורים בטן חזה והגב ללא הצלחה ישנה ירידה של כ-10 אחוז מהשיער אך לא יותר,האם יש פתרון עבורי?
הטיפולים שעברתי הם במכשיר הלייטשר.
כמו כן אני בעל גוון עור בהיר עם שיער שחור וגם קצת פלומתי.
אשמח לפתרון כי אין לי כוחות להשקיע את כספי לחינם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשואל ולסופי
שלום07/05/2012לאחר הטיפולים השיער נשר לך ???
למה בעצם זה קורה אם המטופל מתאים לפי הגוון השיער והעור ??
אם השיער לא נושר לבד אלא רק שאני מנסה לתלוש והוא יוצא ממש בקלות זה גם נחשב להצלחה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים ללא הצלחה - תגובה
סופי ברנר07/05/2012הי יובל,
בכדי לתת לך מענה אני צריכה מס' נתונים נוספים כמו גילך, איך בוצע הטיפול ,באיזו תדירות ומה סוג השיער שלך ,משום שהשפעת הטיפול והתוצאה משתנה מאדם לאדם ע"פ הפרמטרים האלו.
במידה ואתה יכול להוסיף מידע נוסף אנסה לסייע לך, אך אני ממליצה כי תתייעץ גם עם המכון בו אתה מטופל לגבי הסיבות לכך.
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים ללא הצלחה
יובל08/05/2012אני בן 32 בעל גוון עור בהיר\השערה בגוון שחור וגם קצת פלומתי משך התקופה שעשיתי את הטיפולים היא כול 3 חודשים במשך כמה שנים.
הפסקתי את הטיפולים לפני כמה שנים ולא חזרתי לזה כיוון שלא היו תוצאות כמעט בכלל.
עשיתי את הטיפולים בנטורפיל. המכשיר שאיתו עשיתי לייזר הוא לייטשר,וגם טיפולים מסויימים באלכסנדרית.
אשמח לפיתרון כי אין לי רצון להשקיע כסף לחינם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים ללא הצלחה - תגובה
סופי ברנר08/05/2012הי יובל,
מרבית איזורי הטיפול אצל גברים הם אזורים המושפעים מהורמון הטסטוסטרון אשר ממשיך לייצר שיער ומכאן שהתוצאה יכולה להיות קשורה גם לגיל בו התחלת את הטיפולים שלך משום שככל שאתה צעיר יותר כך המלחמה בזקיקים ובהורמון שמייצר אותם היא חזקה יותר. לכן ברוב המקרים כאשר מדובר בגברים עולה צורך בתיאום ציפיות מראש על כך שסדרה אחת של טיפולים ככל הנראה לא תתן את התוצאה הרצויה במיוחד אם המטרה היא להגיע לאיזור נראות חלק.
המלצתי היא שהגיע לאחת מהרשתות ולקבל אבחון וייעוץ להמשך טיפולים בלייזר.
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים ללא הצלחה - תגובה
שי שחר10/05/2012היי יובל
צר לי לשמוע על התוצאות הלא טובות בטיפולים. אם התחלת בגיל די צעיר את הטיפולים,זו כנראה הסיבה לתוצאה העגומה.
אם 20 טיפולים לא הואילו בלייזר,אני סבור שגם עוד סידרה לא תעבוד.
לדעתי עלייך לנסות מקום שעובד עם IPL מתקדם ולהתחיל בטיפול-שניים, ואז לראות אם ישנה התקדמות, ולהחליט על ההמשך בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יובל
שולה14/05/2012תחפש באיזור שלך קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר אורלייט פלוס, אתה תראה כמה מהר תהיה מרוצה וההשקעה לא תהיה לחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)