מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטותמיכל13/05/2012
שלום,
פניתי לאחרונה לכמה מכונים גדולים להסרת שיער. לאחר שקיבלתי הצעה ממש משתלמת מאחד המכונים השאר פחות או יותר מתיישרים לפי אותה ההצעה.
ההתלבטות שלי היא א':
בעבר טופלתי באינפרא אדום בבית שחי ובמפשעות אצל הקוסמטיקאית שלי, הדבר הביא לדילול אך עדיין יש לי שיער כהה שם ואני צריכה או לעשות "תחזוקה" של טיפולים או לגלח בתדירות גבוהה.
ב':
השני המכונים האחרונים שהייתי בהם היו מכשירים שונים, האחד ה"סופראנו"- ששמעתי שהוא לא מתאים לכולם ואני חוששת שלא יעבוד עליי טוב - הוא נמצא בשני המכונים.
המכשיר השני שנמצא רק במכון אחד הוא ה"לייטשר"
והשלישי הוא הקנדלה- שלפי מה שהבנתי הוא כמו אינפרא אדום.
אני בעלת גוון עוד בהיר ושיער שחור.
אני רוצה לעשות מחדש בבית שחי, מפשעות ולהוסיף רגליים, פס טבור ופטמות.
אשמח לשמוע ייעוץ ועזרה, אני מאוד מבולבלת, כמו שאמרתי שהמחיר הוא לא הבעיה אני חוששת שאני משקיעה הרבה כסף ולא יהיו תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות - תגובה
סופי ברנר13/05/2012היי מיכל,
ההחלטה האם את צריכה לעשות תחזוקה או טיפולים מלאים תלויה בכמות השיער שנותר ובסוג השיער שנשאר.
לגבי המכשירים, סופרנו הוא מכשיר עם אורך גל של 810 ננומטר ומתאים לכל גווני העור וכן לשיער כהה ואגרסיבי היתרון שלו הוא באפשרות להשתמש בו גם כאשר את שזופה.
לייטישר בדומה לסופרנו הוא גם מכשיר עם אורך גל 810 ננומטר שנותן מענה לשיער עבה ואגרסיבי אך מתאים לבעלי עור בהיר ובניגוד לסופרנו רצוי לא לעבור איתו טיפולים כאשר את שזופה.
קנדלה אלכסנדריט הוא שונה מאוד מה IPL (או בשמו השגוי מהאינפרא אדום)
הקנדלה הוא בעל אורך גל של 755 ננומטר וייחודו בכך שבנוסף לכך שיודע לתת מענה לשיער עבה הוא נותן מענה מצוין לשיער שהוא דק יותר ופלומתי כך שאם את לאחר סדרת טיפולים סביר להניח שאיתו תרצי לסיים את התהליך.
באופן כללי רצוי שתבחרי במקום בו יש מגון של מכשירים בעלי אורך גל של 810 ננומטר ו 755 ננומטר משום שעם התקדמות הטיפולים השערה משנה את עוביה וגוונה ואת תדרשי בשינוי מכשיר בכדי להבטיח לעצמך תוצאות טובות .
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לסופי על קייר
מיכל14/05/2012לחברה יש את שלושת המכשירים שהצגתי או רק חלק?
מכשיר הלייטשר עשה עליי רושם טוב ורציתי להבין אם יש לכם אותו ואם כן באילו סניפים כי לא בכל הסניפים יש את כל המכשירים.
נראה לי שהוא יעבוד עליי טוב מכוון שהוא חזק ויש לי נתונים מתאימים בשבילו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לסופי על קייר - תגובה
סופי ברנר17/05/2012הי מיכל,
ברוב הסניפים קיימים שלושת המכשירים שהצגתי כאן.
תאמרי לי מאיזה איזור את ואני אוכל להפנות אותך לסניף הרלוונטי
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסופי
מיכל20/05/2012אני גרה באיזור נתניה שם יש 2 מכשירים ובאזור רעננה להם יש מכשיר 1.
כשניסיתי לקבוע בתל אביב הם אמרו לי ללכת לנתניה כי בכל מקרה טיפול ראשון נעשה בסופרנו. האם נכון?
חוץ מזה קבעו לי טיפל ראשון רק חודש וחצי אחרי, אפשר לעשות עם זה משהו? זה מפריע לי אני יודעת שיש חברות שיש להם יותר מקומות ואני מתכננת לטוב לחול לכמה חודשים אני רוצה להספיק לעשות כמה שיותר טיפולים לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסופי - תגובה
סופי ברנר20/05/2012הי מיכל,
לרוב בטיפולים ראשונים אכן מקובל להתחיל עם הסופרנו משום שהשיער עבה יחסית.
ככל שתתקדמי בתוכנית הטיפולים השערה תשנה את הגוון שלה ותהפוך לפלומתית יותר ולכן ייתכן ויעלה צורך בשילוב של מכשיר אחר וזאת בכדי לייצר תוצאה טובה יותר.
בכל מקרה כל המכשירים מייצרים תוצאה מצויינת גם בפני עצמם.
במידה ואת מעוניינת לקבוע תור תעבירי לי את פרטייך ואשמח לסייע לך
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלייט פלוס
שולה14/05/2012תחפשי מכון באיזור שלך שמחזיר את המכשיר של חברת היפריון אורלייט פלוס, את תהיי סופר מרוצה מהתוצאות באחריות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)