מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לשי..אני20/05/2012
היי שי.
ראיתי שבמכון שלך יש את מכשיר האולטרסאונד להסרת שיער.
כמעט שאין כאן בפורום שום פרטים ומידע על המכשיר הזה ואני בטוחה שיש רבים כמוני שהיו רוצים לדעת את כל מה שניתן לדעת על המכשיר.
כמה טיפולים צריך להסרת (שפם לדוגמא)?, כמה זה עולה?, האם ישנם סיכונים? מה ההבדל בינו לבין אפילציה? כמה זמן לוקח טיפול אחד? האם זו הסרה לצמיתות?האם מותרת חשיפה לשמש? וכן פרטים נוספים שאני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לדעת (ובמיוחד אני)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לשי.. - תגובה
שי שחר21/05/2012שלום רב
אשמח לענות על שאלותייך,אם כי בחלק מן התשובות המידע יהיה כללי
מכשיר הסלקטיף פרו פועל בטכנולוגיית אולטראסאונד (גלי קול) במטרה להרוס את שורש השיערה. בניגוד לליזר או IPL, המכשיר אינו נתפס בפיגמנט ואינו זקוק לפיגמנט השיערה ולכן מתאים גם לשיער בהיר או לבן.
גלי הקול ממירים עצמם לחום בטמפרטורה מסוימת הגורמת להרס הזקיק ואינה פוגעת ברקמות שסביבו.
כדי לטפל עם המכשיר,אנו צריכים את השיערה ולא מגלחים אותה לפני הטיפול.
עובדים שיערה שיערה כמו באפילציה. השוני הוא שהמכשיר אינו פולשני,אינו כואב ,אין תופעות לוואי ,למעט אדמומיות קלה לעיתים רחוקות.
המכשיר אינו נוגע כלל בעור ואין סיכונים.לכן מותר גם לטפל איתו כאשר שזופים ואין מניעה להיחשף לשמש במהלך הטיפולים.
מטרת הטיפולים לדלל באופן משמעותי את הצמיחה לטווח ארוך. מספר הטיפולים תלוי בעובי השיער וכמובן שזה משתנה מאיזור לאיזור ומאדם לאדם.
במקרים קשים זקוקים ל-15-20 טיפולים באותו איזור.
מחירים נקבעים ע"י הקוסמטיקאיות ותלועעם במשך זמן הטיפול(לפי דקות,כמו באפילציה)
מקווה שעזרתי ואשמח לענות אם תהיינה עוד שאלות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות נוספות
אני26/05/2012יש לי כמה שאלות נוספות: (נדבר על השפם לדוגמא)
1. כמה זמן אורך טיפול אחד? (10 ד', חצי שעה?)
2. האם בטיפול אחד מטפלים בכל איזור השפם או שזה כמו באפילציה איזורים קטנים ולא עושים את כל האיזור בפעם אחת?
3. האם זה באמת לא כואב?
4. אמרת דילול? האם זה לא מוריד את כל השיער?
5. האם זה לצמיתות?
6. אולי עדיף אפילציה ע"מ להסיר את כל השיער ולצמיתות?
7. האם זה עלול לעשות נזקים על העור?
8. אם הייתי מגיעה אליך כמה זה היה עולה? (אני ירושלמית ולא ראיתי שיש כאן מישהו שעובד בשיטה הזו, אולי אתה מכיר? אשמח לדעת).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות נוספות - תגובה
שי שחר28/05/2012שלום לך
ראשית,אין לי מושג מה שטח שיער השפם שלך אולם אני מעריך שאורך הטיפול יהיה 10-15 דקות(סתם הערכה גסה),ובמחיר בין 100-140 שח לטיפול. יש להגיע בעיקרון,אחת לחודש.
אי אפשר להשוות לאפילציה כיון שבאולטראסאונד אין צורך "לחפור" מחט לתוך השורש והטיפול הוא חיצוני
המילה "צמיתות" אינה מופיעה אצלי בלכסיקון,וגם לא חלק לגמרי.
הסרת שיער עשויה להביא ל-60-80 אחוז דילול לטווח ארוך שתלוי בעיקר בגנטיקה-גיל-סוג השיער,בקרב המטופלים.
הטיפול אינו כואב,מכסימום מעט מעקצץ וניתן בעתיד לעשות השלמות בעזרת אפילציה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)