שאלה חשובה לשי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לשי..
    אני
    20/05/2012

היי שי.
    ראיתי שבמכון שלך יש את מכשיר האולטרסאונד להסרת שיער.
    כמעט שאין כאן בפורום שום פרטים ומידע על המכשיר הזה ואני בטוחה שיש רבים כמוני שהיו רוצים לדעת את כל מה שניתן לדעת על המכשיר.
    כמה טיפולים צריך להסרת (שפם לדוגמא)?, כמה זה עולה?, האם ישנם סיכונים? מה ההבדל בינו לבין אפילציה? כמה זמן לוקח טיפול אחד? האם זו הסרה לצמיתות?האם מותרת חשיפה לשמש? וכן פרטים נוספים שאני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לדעת (ובמיוחד אני)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לשי..

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לשי.. - תגובה

שי שחר
    21/05/2012

שלום רב
    אשמח לענות על שאלותייך,אם כי בחלק מן התשובות המידע יהיה כללי
    מכשיר הסלקטיף פרו פועל בטכנולוגיית אולטראסאונד (גלי קול) במטרה להרוס את שורש השיערה. בניגוד לליזר או IPL, המכשיר אינו נתפס בפיגמנט ואינו זקוק לפיגמנט השיערה ולכן מתאים גם לשיער בהיר או לבן.

גלי הקול ממירים עצמם לחום בטמפרטורה מסוימת הגורמת להרס הזקיק ואינה פוגעת ברקמות שסביבו.

כדי לטפל עם המכשיר,אנו צריכים את השיערה ולא מגלחים אותה לפני הטיפול.
    עובדים שיערה שיערה כמו באפילציה. השוני הוא שהמכשיר אינו פולשני,אינו כואב ,אין תופעות לוואי ,למעט אדמומיות קלה לעיתים רחוקות.
    המכשיר אינו נוגע כלל בעור ואין סיכונים.לכן מותר גם לטפל איתו כאשר שזופים ואין מניעה להיחשף לשמש במהלך הטיפולים.
    מטרת הטיפולים לדלל באופן משמעותי את הצמיחה לטווח ארוך. מספר הטיפולים תלוי בעובי השיער וכמובן שזה משתנה מאיזור לאיזור ומאדם לאדם.
    במקרים קשים זקוקים ל-15-20 טיפולים באותו איזור.
    מחירים נקבעים ע"י הקוסמטיקאיות ותלועעם במשך זמן הטיפול(לפי דקות,כמו באפילציה)
    מקווה שעזרתי ואשמח לענות אם תהיינה עוד שאלות

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלות נוספות

אני
    26/05/2012

יש לי כמה שאלות נוספות: (נדבר על השפם לדוגמא)
    1. כמה זמן אורך טיפול אחד? (10 ד', חצי שעה?)
    2. האם בטיפול אחד מטפלים בכל איזור השפם או שזה כמו באפילציה איזורים קטנים ולא עושים את כל האיזור בפעם אחת?
    3. האם זה באמת לא כואב?
    4. אמרת דילול? האם זה לא מוריד את כל השיער?
    5. האם זה לצמיתות?
    6. אולי עדיף אפילציה ע"מ להסיר את כל השיער ולצמיתות?
    7. האם זה עלול לעשות נזקים על העור?
    8. אם הייתי מגיעה אליך כמה זה היה עולה? (אני ירושלמית ולא ראיתי שיש כאן מישהו שעובד בשיטה הזו, אולי אתה מכיר? אשמח לדעת).
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלות נוספות - תגובה

שי שחר
    28/05/2012

שלום לך

ראשית,אין לי מושג מה שטח שיער השפם שלך אולם אני מעריך שאורך הטיפול יהיה 10-15 דקות(סתם הערכה גסה),ובמחיר בין 100-140 שח לטיפול. יש להגיע בעיקרון,אחת לחודש.

אי אפשר להשוות לאפילציה כיון שבאולטראסאונד אין צורך "לחפור" מחט לתוך השורש והטיפול הוא חיצוני

המילה "צמיתות" אינה מופיעה אצלי בלכסיקון,וגם לא חלק לגמרי.

הסרת שיער עשויה להביא ל-60-80 אחוז דילול לטווח ארוך שתלוי בעיקר בגנטיקה-גיל-סוג השיער,בקרב המטופלים.
    הטיפול אינו כואב,מכסימום מעט מעקצץ וניתן בעתיד לעשות השלמות בעזרת אפילציה

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו