מה אפשר לעשות עם השיער בין טיפולים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אפשר לעשות עם השיער בין טיפולים?
    אורחת
    31/05/2012

היי,
    אני עושה הסרת שיער בלייזר בכל הגוף. עשיתי טיפול אחד בינתיים, וכאמור אחרי שחלק מהשיער נשר השאר צמח כרגיל. צריך לחכות חודשיים בין טיפול לטיפול ויש אזורים שממש מפריע לי לחיות איתם כשהם מלאים שיער (בית חזה, בטן...)
    רציתי לשאול האם גילוח השער בצורה קבועה בין טיפול לטיפול פוגעת איכשהו בתוצאות הטיפול בלייזר. מן הסתם אני לא רוצה לפגוע בתוצאות אבל האם יש משהו שכן אפשר לעשות (חימצון וכו')

בנוסף - בטיפול ההאחרון שלי סבלתי מכאבים כשטיפלנו במפשעה והמטפלת כדי להקל עלי השתמשה במכשיר קירור שמתחבר אל מכשיר הלייזר. רציתי לדעת אם מכשיר הקירור עלול לפגוע בתוצאות הלייזר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות עם השיער בין טיפולים? - תגובה

שי שחר
    01/06/2012

שלום לך
    ניתן ובהחלט צפוי שמטופלים יגלחו את השיער בין הטיפולים. רצוי שתמתיני עד לסיום נשירת השיער שאמור לנשור.
    קירור אינו פוגם בתהליך הסרת השיער מכיון שהוא חיצוני, ועיקרון הסרת השיער הוא פגיעה במלנין אשר בשורש השיערה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות עם השיער בין טיפולים? - תגובה

סופי ברנר
    03/06/2012

היי אורחת,

בין הטיפולים היא שימוש בגילוח או משחה להסרת שיער אך בשום אופן אין להשתמש בשעווה, פינצטה או בכל חומר אשר מורט את השערה מהשורש.
    הסיבה לכך היא שהלייזר בפעולתו צריך את השערה שמתחת לעור בכדי להעביר את אנרגיית החום שלו עד לזקיק הסרה ובכך להשמידה ולכן הסרה של שערה מהשורש לא תאפשר טיפול בזקיקים.
    בכל מקרה, המלצתי היא שעל אף הקושי תמתיני לאחר הטיפול תקופה של שבועיים שלושה עד אשר יסתיים תהליך הנשירה של השיער שטופל ורק בצמיחה החדשה תגלחי.

לגבי מכשירי קירור, מטרת מכשיר הקירור היא לסייע לך בהפחתת הכאב במעמד הטיפול והוא אינו גורע מאיכות הטיפול. הקירור הוא חיצוני והחימום הוא פינמי.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו