הסרת שיער מהגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהגב
    דניאל
    19/06/2012

שלום רב,

שמי דניאל ואני בן 24.
    מזה כשנה שצומחות לי שיערות שחורות באיזור הכפתיים והגב.
    אני מעוניין להסירו אולם אינני יודע מתי כדאי, כלומר האם להמתין מספר שנים על מנת שצמיחת השיער והתפשטותו תפסיק או שאין זה משנה ?
    אני חושש להתחיל טיפול עכשיו ולגלות שלאחר סיום הטיפולים השערות ימשיכו להתפשט לאיזורים נוספים בגב.
    אציין כי הנני בעל גוון עור בהיר.

שאלה נוספת : האם ניתן להסיר שיערות פלומטיות מהאונזיים על-ידי הליזר ? הכוונה היא לחלק הפנימי באוזן, מעל לתנוך ובקצה תעלת השמע.

בתודה מראש,
    דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהגב

הוספת תגובה

• ליה,אפילטורית בעלת נ25 שנות ניסיון

ליה לוי
    19/06/2012

שלום דניאל
    אין באפשרות לדעת מתי צמיחת השיער באזורים אלו -תיפסק. נכון שקורה לאנשים מסויימים עם נטייה לצמיחת שיער שלייזר מעודד אצלם צמיחה נוספת, מה שקשה להגיד על אפילציה. אפילציה עובדת נקודתית ואינה מעוררת זקיקים אחרים ואפילציה, היא אכן לצמיתות!!! מבחינה טכנית אתה יכול לעשות כל יום אפילציה, מה שבטיפולי לייזר וקרן אור , צריך לעשות הפוגות גדולת כדי לחזור על הפעןלה.
    על שיער פלומטי - לייזר וקרן אור, לא יעילים. לא עושים את העבודה.
    בחלק הפנימי של האוזן - אסור לעבוד!!! באוזן החיצונית, הייתי ממליצה באפילציה, זה הרבה יותר יעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דניאל
    19/06/2012

אבל אפילציה לוקחת שעות כי עובדים נקודתית על כל שערה ושערה.
    בכל מקרה, מתי היית ממליצה להתחיל טיפולים ? כדאי לחכות עוד כמה שנים עד שכל השיער יצמח ? או לפחות יתפשט כי הוא בתהליך צמיחה, אני מרגיש את זה.

השערות באוזן הם לא ממש בתוך האוזן אלא מעל לתנוך, יש עצם בולטת כזאת, עליה יש לי שערות. האם גם במקרה זה אסור ? והן פלומטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה. אפילטורית בעלת 25 שנות ניסיון.

ליה לוי
    19/06/2012

היי דניאל
    אם אתה מרגיש או יודע שהשיער יתפשט ויגבר ואתה שוקל לעשות לייזר או קרן אור ואתה שלם עם הצמיחה שלך והיא לא מפריעה לך ואתה פשוט רוצה למצות כמה שיותר שיער בטיפול, אז כמובן שאתה יכול לחכות, השאלה היא מתי הצמיחה שלך תיעצר?

אם השיער הנוכחי מפריע לך מאד ועדיין אתה שוקל לעשות לייזר אז רק פשוט תדע שאם תהיה עוד צמיחה בעתיד, יתגברו עליה בנוסף.

עם אפילציה, אתה יכול להתחיל כבר עכשיו בלי שום קשר לשיער חדש שיצמח בעתיד. - אין לנו שליטה על שיער חדש שהגוף מייצר. וכשאתה בתהליך, יגיעו גם אליהן.
    לגבי השיער הפלומטי באוזן, רק אפילציה תוכל לעזור, זה לא מתאים לליזר.
    מקווה שעזרתי
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים מאפילציה

שלוה
    19/06/2012

היי ....

יש לי סימניי פיגמנטציה מאפילציה .. קיבלתי מרופא עור משחה מבהירה .
    מהניסיון שלך מתי סימנים אלה אמורים לעבור???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה. אפילטורית בעלת 25 שנות ניסיון

ליה לוי
    19/06/2012

ערב טוב
    סימני פיגמנטציה מאפילציה עוברים כמובן.
    האם יש לך נטייה לפיגמנטציה? האם עורך כהה? - אם כך הדבר, סימני הפיגמנטציה יעברו תוך כמה חודשים עד שנתיים לפעמים.
    אם עורך בצבע בהיר, הם יעלמו תוך זמן קצר יותר.

השאלה היא, האם סימנים אלו הם אכן פיגמנטציה או חורים/צלקות שהתהוו עקב נשירה מוקדמת של הגלדים/פצעים שמופיעים אחרי טיפול באפילציה כחלק מתהליך הריפוי.
    כי כמו כל פצע, אם מקלפים אותו לפני החלמתו המלאה, הוא ישאיר אחרי צלקת.
    מקווה שעזרתי
    ליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהגב - תגובה

שי שחר
    20/06/2012

שלום דניאל

בד"כ לא נהוג ולא רצוי לבצע הסרת שיער מהכתפיים עד לגיל 30-32,אז "יתבשלו" גם הזקיקים הרדומים וניתן יהיה ללא חשש לבצע טיפולי לייזר או IPL.אם תטפך בזה בגילך,תיתכן צמיחה מוגברת של שיער.
    מצד שני, ניתן נקודתית לדלל את השיער בעזרת אפילציה,שאינה גורמת לצמיחה מוגברת.

לגבי האוזניים והשיער הפלומתי שם, ניתן לטפל גם באפילציה ,שמאוד כואבת,או באמצעות מכשיר סלקטיף בטכנולוגית אולטראסאונד,שאינו כואב ואינו גורם לשום תופעת לוואי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לקרוא תגובה מלומדת

דניאל
    20/06/2012

מה לגבי הגב ? מדומני שציינת רק לגבי הכתפיים.
    מתי שם כדאי להתחיל טיפולים ?
    אשמח אם תפרט גם לגבי החזה והבטן.

רב תודות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לקרוא תגובה מלומדת - תגובה

שי שחר
    20/06/2012

תודה
    כתפיים זה איזור בעייתי, לגבי הגב, אם השיער חזק מאוד ושחור מאוד,ניתן לטפל בלייזר, ובמידה ולא, והשיער קצת חלש,צריך לבחון האפשרות להסיר בקרן אור,ואותו כנ"ל גם בחזה-בטן רק שלא הייתי נוגע בשיער עדין וחלש כדי לא לעורר זקיקים רדומים ולגרום לשיעור יתר

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא איך בליזר

דניאל
    20/06/2012

או קרן אור, הנחשבים למכשירים שטחיים (שלא פועלים נקודתית כמו אפילציה) אפשר להמנע ממגע עם איזורים פלומתיים, כלומר ממגע עם איזורים חלשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא איך בליזר - תגובה

שי שחר
    20/06/2012

שאלה טובה
    את האיזור בגוף,שעליו צריך לעבוד,מגלחים לפני הטיפול ורק עליו עוברים עם המכשיר.
    את האיזור הדק והפלומתי לא מגלחים ואז יודעים בדיוק על מה לעבור עם המכשיר

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו