טכנולוגיה מומלצת להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכנולוגיה מומלצת להסרת שיער
    ophir
    22/06/2012

שלום.
    לפני 9 שנים עשיתי טיפולים להסרת שיער במכון מוביל ע"מ להוריד כמה שיערות שהיו לי בכתפיים, פלומה בגב ודילול בבטן. בתקופה ההיא אחרי הצבא, היה מוזר לי שאני מבין כול החברים שלי מתחיל להצמיח שיער אז נראה לי טבעי להוריד אותו.
    אחרי 25 טיפולים ואין ספור כאבים ודימומים כתוצאה מהמכשיר לייצ'ר ועוד כמה סוגי מכשירים שניסו עליי, קיבלתי תוצאה הפוכה לגמרי ונהייתי שעיר במקומות המטופלים בצורה מאוד ניכרת לעין. בימים אלה סיימתי נגדם משפט שארך כ 6 שנים שהסתיים בפשרה ע"מ למנוע פרסום ושם רע למכון.
    היום אני בן 30 וקצת והמצב הוא כזה שיש לי שיערות בכתפיים, בעורף, בחצי גב ובבטן.
    השערות בצבע שחור כהה ממש וארוכות ממש (בחלק מהמקומות יכולות להגיע ל 5 ס"מ) וכול זה כמובן לא היה לפני. גוון העור שלי הוא לבן (לא לבקן) ויש פוטנציאל לשיזוף אבל לא השתזפתי שנים אז..
    רציתי לשאול, בגלל שיש כול כך הרבה שיטות היום וזה מבלבל קצת, מה הכי מומלצת למקרה שלי. (עדיפות למכשירים חזקים ולא ביתיים (לתוצאות מהירות))
    תודה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טכנולוגיה מומלצת להסרת שיער - תגובה

שי שחר
    22/06/2012

היי אופיר

קצת קשה להמליץ מעל מכשיר מתאים מבלי לראות את השיער. ההשערה שלי היא שאם אכן לייטשיר לא עבד,ניתן יהיה לנסות ולטפל בIPL מתקדם שייתכן וידלל יותר את הצמיחה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות

ophir
    22/06/2012

אחרי ששלחתי את ההודעה, הסתכלתי על הודעות בפורום וראיתי שרשמת בהודעה על שיער דק ופלומתי עם זקיקים רדומים שעלולים להתעורר ולגרום לצמיחה מוגברת של שיער.
    אני משער שזה מה שקרה לי.
    לגבי סוג המכשיר שמומלץ לטפל זה יועיל אם אני ישלח תמונות של השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות - תגובה

שי שחר
    22/06/2012

תמונות לא יעזרו לי,מצטער,צריך לראות אותך באופן אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו