epilclear

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• epilclear
    שירה
    24/07/2012

שלום, אני רוצה לשמוע מה דעתכם על התכשיר החדש epilclear
    אני בת 37 עשיתי טיפול לייזר בפנים לפני כ10 שנים במכון קר ולפני 7 שנים טיפול אינפרא בפנים ולא עזר, אפילו החמיר את מצב השיער בפנים. מפחדת לעשות טיפול נוסף שיעשה נזק, עושה היום אפילציה וסובלת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    epilclear

הוספת תגובה

• epilclear - תגובה

סופי ברנר
    29/07/2012

הי שירה,

להבנתי את הטיפולים הראשונים בפנים התחלת בגיל 20 כאשר מדובר על גיל של שינויים הורמונליים. בגילאים האלו נדרשת כמות גדולה מאוד של טיפולים על מנת להשיג תוצאות.
    כיום 17 שנים מאוחר יותר, הטכנולוגיה השתפרה משמעותית וגם את כבר עברת את גיל ההתבגרות כך שטיפולי לייזר בנקודת זמן הזאת יכולים לתת לך תוצאות מרשימות ביותר.
    לגבי איפילציה, אומנם הטיפול קצת קשה אך כן תקבלי תוצאות טובות יחד עם זאת אם יש לך כמות נכבדת של שיער זה יהיה תהליך ארוך וסיזיפי .

אני באופן אישי לא התנסתי ב epilclear אולם להבנתי מדובר בתהליך מריטה רגיל של השיער כאשר הנלווה שלו זה סרום שאמור לעכב את תהליך הצמיחה מחדש.
    זה לא יספק לך מענה ארוך טווח משום שאת מעוניינת בהסרת השיער לחלוטין ולא בעכוב צמיחתו.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו