מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה, נראה לי עשיתי טעות חמורה !אלמוני04/08/2012
שלום אני בן 18, הלכתי לפני כמה ימים כדי לבצע עסקה של הסרת שיער בלייזר ב-"אמריקן לייזר".
אמרו לי שם שזה בסדר לעשות את זה מגיל 18, ועכשיו קראתי בהודעות פה שזה אסור
כי הצמיחה של השיער אצלי עוד לא במלואה.
הקאץ' כאן הוא שאני ממש שעיר כמו מבוגר יש לי שיער שחור בכל חלקי הגוף בלי יוצאי דופן!
בטן,חזה,צוואר,עורף,גב,רגליים ואזורים אינטימים.. אני נורא שעיר כבר מגיל מאוד מאוד צעיר, בגיל 13 כבר התחילה לי כמות גדולה של שיערות בבטן ובגב..
ונראלי לי שסיימתי את ההתבגרות שלי מבחינת שיער.
והשאלה שלי היא:
1) אם זה נורא שאני אתחיל מעכשיו טיפולים בלייזר? כי כמו שכבתי אני שעיר בצורה מגעילה ודוחה.. ולנער בגילי זה ממש להוריד את הביטחון לאפס אני לא יכול ללכת לים אפילו עם חולצה...
2) ואם זה נורא מהחשש שייצמח לי שוב השיער, אז אמריקן לייזר אמרו לי שיש לי אחריות לכל החיים! שאם יצמח לי שוב אז הטיפולים הנוספים יהיו בחינם !
זה נראה לכם בסדר?
מצטער שכתבתי כל כך הרבה ואולי גם קצת לא ברור פשוט כבר שילמתי להם ואני מפחד מזה נורא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני עם השיערות בגב..
גל05/08/2012לא עשית טעות משום שבמצב שלך השיער הוא שחור, מלא וכמותי. אני כמעט בטוח שהטיפול יהיה אפקטיבי למרות שאתה צעיר, גם אני התחלתי טיפולים בגיל 19, במקסימום מקסימום אתה יש לך חסינות מבחינת טיפולים, כמו שידוע לי באמת אמריקן לייזר מבטיחים טיפולים ללא הגבלה, לדעתי במצב שלך השיער לא יכול לצמוח יותר מזה, ככה שנזק לא גרמת.. אם הטיפול לא יהיה אפקטיבי בגיל הזה, אז מקסימום בגיל 20, 21 הוא יהיה אפקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוני עם השיערות בגב.. - תגובה
שי שחר05/08/2012שטויות במיץ עגבניות.
אם 15 טיפולים לא יספיקו,אז גם 50 טיפולים לא יעשו הבדל.
אין לך שום סמכות מקצועית לקבוע שתהיה למישהו בן 18,הצלחה בהסרת שיער ובטח שאינך אמור לעודד את זה.מה גם שאני מבקש לא לשווק כאן את נושא האחריות של המכון על טיפולים כיון שזהו גימיק שיווקי גרידא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא ענית עלהשאלות שלי
אלמוני07/08/2012אבל לא ענית עלהשאלות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהרבה,אבלאפשר לדעת את מקור היידע?
אלמוני05/08/2012אני לא מזלזל או משהו, ההפך דווקא התגובה שלך עודדה אותי
פשוט רציתי לדעת אם מה שאתה אומר שזה דבר וודאי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוני לגבי מקור הידע
גל05/08/2012הבלבול והחוסר ודאות הוא דבר ליגיטימי לחלוטין במצב שלך, כל הכבוד שהחלטת סופסוף ללכת על התהליך של הסרת שיער כי זה הדבר היחיד שיעיף לך את הביטחון למעלה ולהגיע להשלמה מלאה עם הגוף שלך כמו שקרה לי, ואני לא מתכוון שזה יקרה בסוף הטיפולים, אלא כבר בתחילתם. התהליך של ההסרה הוא תהליך שבו מרגע שאתה מתחיל ומגלח את כל הגוף אז אתה הופך להיות חלק ומגלה את היופי והביטחון שלך בגוף שלך. גם בתקופת הטיפולים אתה תהיה חלק כי השיער שמגולח ומטופל ע"י המכשיר גורם לו לצמיחה מאוד מאוד איטית, מפחיתה את הצבע השחור של השיער לצבע בהיר הרבה יותר והשיער לא קוצני כלל! אם שאלת אותי לגבי הידע או הביטחון זה בא כפי שכתבתי מהניסיון האישי שלי. כבר מתקופת הצבא התחלתי בטיפולים (מגיל 19) והתוצאות היו מדהימות. זה בסך הכל תהליך של כמה שנים. עד שתסיים אותם תגיע לפחות לגיל 21, ככה שדרך ארוכה עוד לפניך, אגב תוכל להגיד לי באילו איזורים אתה עוד מטופל מלבד הגב? אולי אני אוכל לעזור לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל למה זה לוקח כל כך הרבה שנים?
אלמוני08/08/2012אני רוצה להוריד בסופו של דבר בכל הגוף.. אבל למה זה לוקח כל כך הרבה שנים? אתה רציני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהרבה,אבלאפשר לדעת את מקור היידע? - תגובה
שי שחר07/08/2012בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חושב
יוגב29/08/2012כל הזמן יש שינויים בגוף ואין דבר כזה הסרת שיער לצמיתות. זה מה שמעולה באמריקן לייזר- אם יחזור- תחזור אליהם ויורידו שוב. חבל לך להסתובב עם התחושה הזו וחוסר הנעימות בגיל היפה הזה. חוץ מזה שאתה יכול להיות שקט לגבי אמריקן לייזר- יש שם צוות מקצועי ומקסים והם עושים עבודה מצוייינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה, נראה לי עשיתי טעות חמורה ! - תגובה
שי שחר05/08/2012שלום לך
לא קרה כזה אסון, ייתכן ופשוט הטיפולים יארכו תקופה יותר ארוכה ותצטרך יותר טיפולים.
אני אישית לא בונה על "תעודת אחריות", זה מתאים לקניית מכשיר חשמלי ולא לטיפולי גוף שאף אחד באמת לא יודע איך תהייה התגובה של השיער במהלך הטיפולים.
מקווה שתהיה הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שכתבתי לו ..
גל05/08/2012אם ההמלצה היא להתחיל במינימום בגיל 20, אז אם הוא מתחיל בגיל 18 אז גם אם בגיל 18-19 הטיפול לא יהיה כ"כ אפקטיבי אז בגיל 20 הוא יתחיל להשפיע יותר, בכל מקרה אם הבטיחו לו בהסכם שהטיפולים הם ללא הגבלה אז אין לו מה להלחץ כי הוא לא "יבזבז" את הטיפולים שלו במשך הזמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שכתבתי לו .. - תגובה
שי שחר07/08/2012גל היקר
צר לי אך אתה ממשיך ומטעה את הגולשים
הטיפולים הראשונים בלייזר עלולים להשפיע על הפיגמנט של השיער ולאחר 6-7 טיפולים הבחור עלול בגיל 18-19 להישאר עם שיער שהלייזר כבר אינו יכול לעבוד עליו כי אין מספיק פיגמנט, מצד שני,שיער אחר ממשיך וצומח כי הבחור עדיין צעיר והלייזר העיר זקיקים רדומים.
זהו מילכוד שלא הייתי נכנס אליו ולכן תעודת אחריות היא בולשיט אחד גדול, הוא ימשיך בטיפולים אינסוף,הלייזר יגרום בסה"כ לאשליה אופטית ולא יזיז כהוא זה לצמיחת השיער.
תאמין ליףראיתי מספיק מטופלים שזה קרה להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוני תסיר ספק ותתקשר לשי שחר
גל08/08/2012עניתי לך מתוך ניסיון אישי ודיברתי בהכללה וזה באמת מיותר, כי מה שמשפיע אצלי לא בטוח שישפיע עליך או על כל אדם אחר. בעיקרון זה טלפון שבור, תכין לך רשימה של שאלות ותתקשר לשי שחר האחראי בפורום הוא בטוח יענה לך באופן הכי מקצועי שיש, בכל מקרה ניסיתי לעזור ולתת לך תשובות אובייקטיביות, אבל מצד שני אני לא רוצה אולי להטעות אותך, בכל מקרה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה, נראה לי עשיתי טעות חמורה ! - תגובה
סופי ברנר12/08/2012הי אלמוני,
כפי הנראה מהתמונה השיער שלך ברובו הוא שיער טרמינלי ז"א במילים פשוטות שיער "בשל".
המשמעות היא שאתה בהחלט יכול להתחיל טיפולים להסרת שיער בלייזר שאף יהיו מוצלחים מאוד.
יחד עם זאת, בשל גילך הצעיר אתה עדיין חווה שינויים הורמונליים אשר יכולים לעורר זקיקים רדומים אך כל מה שיתעורר בתהליך הטיפולים - יקבל מענה!
בנוסף לזאת,בתהליך עצמו חלק מהשיער הופך לפלומתי יותר ודק יותר וגם לזה יש מענה בדמות מכשירי לייזר כמו קנדלה אלכסנדריט שאגב, איתו מטפלים גם בשיער פנים פלומתי לנשים.
ההמלצה שלי היא להגיע לאחד המכונים ולבדוק תוכנית טיפולים המתאימה לך, וגם אם תדרש לכמות רבה יותר של טיפולים זה לא ישתווה לתחושת הנוחות, החופשיות והבטחון העצמי הגדול שיהיו לך.
ממליצה בחום,
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא טעות
יוגב21/08/2012קודם כל אם זה מפריע לך אז כדאי לך לעשות. דבר שני מעולה שבחרת באמרין לייזר כי הטיפולים שם הם ללא הגבלה כל החיים, כך שגם אם הצמחיה לא הסתיימה- בהמשך תוכל לחזור ולהוריד את מה שצמח. גם אם יצמח זה ממש לא יהיה באותו סדר גודל.
בהצלחה. העיקר שתרגיש טוב עם עצמך ועם איך שאתה נראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)