שיעור יתר בעקבות הסרה לצמיתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בעקבות הסרה לצמיתות
    מיכל
    25/02/2008

שלום,
    בשנה וחצי האחרונות אני מסירה שערות מאזור הידיים באמצעות אינפרא אדום.
    בחודשים האחרונים, צמח לי שיער גם באיזור הכתפיים והגב העליון, במידה כזאת שהוא מאוד בולט ואני מתביישת לחשוף את הכתפיים. אני מניחה שזה בעקבות הסרת השיער שעשיתי בידיים.
    אני לא בחורה שעירה במיוחד, לא סובלת מבעיות הורמונליות או שיעור יתר במקומות אחרים.
    שאלתי היא כיצד לטפל בשיער שעל הכתפיים? האם הסרתו לא תגרום לתופעה לנדוד למקומות אחרים?
    אני מאוד מתוסכלת וחשה לא נוח עם גופי מאז.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיכל

25/02/2008

שלום מיכל
    בת כמה את ? באיזה מכשיר טופלת ? מה היו גבולות הטיפול ? כתבי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ממיכל

מיכל
    25/02/2008

אני בת 25, טופלתי במכשיר cristal 512 (אינפרא אדום), וטופלתי בעוצמות נמוכות כי אני בעלת עור כהה (בד"כ זה היה בתכנית dark skin, אבל עדיין סבלתיי מכוויות מספר פעמים, שהשאירו סימנים שעברו אחרי חודש בכל פעם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

28/02/2008

שלום מיכל
    האם טופלת במקומות הללו ? האם המכשיר נגע בהם בפועל ?
    אם כן ,יש מצבים שצמיחה פלומתית יכולה להתהפך ולהפוך משמעותית יותר,בעיקר בחימום עדין,עקב גוון עור כהה. הייתי מציאה להפסיק לגעת שם עם מכשירי אור.
    אולי להפחית ולשפר נקודתית במחט חשמלית. גם שם כדאי למצוא מטפלת מיומנת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו