הורדת שיער פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער פנים
    דנה
    26/02/2008

רציתי לדעת מהי השיטה האפקטיבית ביותר להורדת שיער הפנים (שפם, פיאות, זקן, מצח, לחיים)?
    לייזר או אינפרא אדום?

והאם יש חשש לפגמנטציה כתוצאה מהטיפולים לבעלות עור כהה (ארץ מוצא: תימן)?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער פנים

הוספת תגובה

• לדנה

28/02/2008

שלום דנה
    בת כמה את ?
    האם יש לך שיער משמעותי בכל האזורים שציינת ?
    האם זה משפחתי אצלכם,או יש לך בעיה הורמונלית כל שהיא ?
    אם השיער שלך פלומתי וגוון עורך שחום במיוחד, לא ממליצה לגעת במכשירי לייזר/אור, כי הניגוד בין העור והשיער קטן מדי,העוצמות יהיו לא גבוהות ואולי לא די יעילות ויחד עם זאת,יכולה לקרות השתנות של השיער לעבה יותר . אם יש בעיה הורמונלית,יש לאזנה ואז לשקול הפחתה נוספת בלייזר שמתאים לגוון העור שלך,כמו ND-.YAG .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים עלי

דנה
    28/02/2008

אני בת 33, יש שיער לא רב מדיי, אבל ארוך במקומות מסויימים (פאות, לחי תחתונה - אני לא מורידה באופן קבוע), הוא לא ממש עבה אבל גם לא פלומתי. בין לבין. זה לא גנטי כי לאמא שלי אין שיער בכלל. אחיותיי נעות בין שעירות יותר לשעירות פחות ממני. השיער החל להתרבות מלפני שנה בערך, אולי בזמן שהפסקתי לקחת גלולות. קשה לקבוע.
    אף פעם לא עשיתי בדיקה הורמונלית כי לא ראיתי צורך. רק לאחרונה השיער החל להפריע לי והחלטתי לשים לזה סוף.

האם ND-TAG זהו שם של מכשיר מסויים?
    מה הסיכויים שהשיער בפנים יתחזק כתוצאה מהלייזר. אמרו לי שמדובר בטיפול בשני מכשירים משולבים: אלכסנדרייט, דגם קנדלה לשיער דק, ולייטשיר לשיער עבה (בשפם יש לי יותר עבה).

מה את יכולה לומר לי על מכשירים אלו?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, וגוון עורי לא שחום במיוחד

דנה
    28/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו