היי אני בן20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אני בן20
    שלומי
    29/09/2012

גדל לי שיערות ברוב הגוף גב כתפיים עורף צוואר חזה בטן החשש שבחלק מהמקומות יתחיל לגדול אחרי הטיפול בצורה מוגברת אני צבע עור כהה ושיער שחור עד פלומתי בחלק מהמקומות .בשביל לדעת שאני מקבל תשובה והמלצה נייטרלית אני מעדיף לפנות ליועץ שאינו כפוף לחברה כלשהי האם יש כזה דבר?2מכיוון שאם אתחיל אז זה יהיה התחייבות לרוב הגוף השאלה האם יש חברות שיתנו טיפול ניסיוני לבדיקה ? הכיוון זה אך ורק לחברות המוכרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אני בן20

הוספת תגובה

• מישהו יכול לענות בבקשה?

שלומי
    01/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני בן20 - תגובה

שי שחר
    01/10/2012

שלום שלומי

אין אפשרות לתת לך כאן ייעוץ מעמיק כיון שכל יועץ צריך לראותך אישית.
    מנסיוני עם בני גילך,ישנן שיערות בגוף שאכן לא יגיבו היטב לטיפול ועלולים לצמוח יותר.
    טיפול נסיוני לא מהווה אינדיקציה לשום תוצאה עתידית כיון שלקבל דילול משמעותי צריך 10-12 טיפולים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכתפיים עדיין אל תעשה

שמוליק
    02/10/2012

אני עשיתי בכמה אזורים ופרופוצריה אמרו לי שבכתפיין תיתכן צמיחה עד גיל 25.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו