מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החמרת שיעור אחרי לייזר בפניםאלה13/10/2012
שלום רב
עשיתי כבר 4 טיפולי לייזר בפנים, סנטר.
היו לי שיערות שחורות רק על הסנטר, אך טיפול לייזר (לייצ'ר) עשו בשטח רחב יותר כולל חלק עליון של הצוואר. עכשיו שמתי לב שהופיעו שם שעירות שחורות שלא היו מלפני הטיפולים.
מה הייתם ממליצים לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרת שיעור אחרי לייזר בפנים - תגובה
שי שחר14/10/2012שלום לך
מייעץ לעדכן את המטפלים שלך וכולי תקווה ששיער זה יחוסל במהלך הטיפולים הבאים
כפי שאנו מציינים כאן רבות,שיער הפנים הינו שיער הורמונלי ולייזר עלול להעיר צמיחה של זקיקים רדומים,וסיכון כזה יש להביא בחשבון לפני תחילת הטיפולים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי...
אלה14/10/2012בדיוק זאת השאלה שלי, האם להמשיך ולקוות ששיער זה יחוסל במהלך הטיפולים הבאים
או להפסיק כי זה מחמיר את המצב, מה קורה ברוב המקרים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי... - תגובה
שי שחר27/04/2013במידה והשיער ,רובו פלומתי, הייתי ממליץ להפסיק לייזר ולעבור לאפילציה.
אני לא מתייחס למטופלים אחרים כיון שהגנטיקה משתנית מאדם לאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפנים עם פלומר וקטוס
רות25/04/2013גילחו לי את הפנים ואני מתה מפחד מכל הסיפורים שיש על זה שגודל זקן וכ'ו.
אפשר להרגיע אותי או שעבדו עלי?
אני רוצה את כל האמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפנים עם פלומר וקטוס - תגובה
שי שחר27/04/2013שלום רותי
יש הרבה בנות שלייזר בפנים הצליח להן.
אני אישית מסתייג מענין הגילוח ומאופי האיזור שהינו איזור הורמונלי ואיני ממליץ אף פעם לבנות,לבצע הסרת שיער בלייזר או IPL בפנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים עם פלומר וקטוס
oshra28/04/2013שלום רות, את יכולה להיות רגועה, מערכת הפלומר וקטוס הינה מערכת חדשה. מבוססת פטנט המיוחד לאזור הפנים. אשר גם בגילוח וגם באיזורים שנחשבים הורמונליים נותן תוצאות מדהימות שלא נראו בשום מקום אחר. רשת האינטרנט מוצפת במידע על הפטנט הזה. את מוזמנת לעשות חיפוש בגוגל לגביו. ולהיות רגועה. כי את יכולה לחייך. בחרת להסיר שיער עם המכשיר הטוב ביותר שיש בעולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים
אסתר דדון07/05/2013אשמח לקבל המלצה על שימוש במכשיר המצויין במכונים או קוסמטיקאיות .באיזור צפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בשפם פאות ולחיים
מלי שמואל23/06/2013שלום
אני רוצה לעשות לייזר (וקטוס פלומר)בשפם בפאות ובעצמות הלחיים האם זה גם נקרא איזורים הורמונליים ויכול להגביר צמיחה?
אני בת 41* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)