הסרת שיער וחוסר איזון הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער וחוסר איזון הורמונלי
    עמית
    07/11/2012

שלום , אני בת 25 ומעוניינת לעבור הסרת שיער , לפני שנים אחדות עשיתי בדיקות דם והתגלה עודף טוסטסטרון ומאז אני נוטלות גלולות דיאנה שמאזנות את זה. בנוסף לאחרונה התגלה תת פעילות של בלוטת התריס ואני לוקחת אלטרוקסין.

השאלה היא האם טיפול לייזר יהיה אפקטיבי בשבילי בכלל והאם יכולות להיות תופעות לוואי או שיעור יתר בעקבותיו?
    האזורים שאני רוצה להסיר בהם הם רגליים תחונות, מפשעות ובית שחי

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער וחוסר איזון הורמונלי - תגובה

סופי ברנר
    08/11/2012

היי שירה,

האזורים בהם את מעוניינת להסיר שיער אינם אזורים הורמונליים.
    את אומרת כי את מאוזנת כיום בעזרת גלולות ואלטרוקסין ולכן לא צריכה להיות השפעה מיוחדת על הטיפולים יחד עם זאת כדאי שתדעי כי במצב של עודף טוסטסטרון וחוסר איזון בבלוטת התריס שאינם מטופלים מגבירים את צמיחת השיער ולכן משפיעים יותר על כמות הטיפולים הנדרשת לסיום הטיפולים, ז"א שתוצאות יש אבל ביותר טיפולים מאדם אחר.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אחותי הגדולה מטופלת בלייזר

אירה
    08/11/2012

וסובלת מתת פעילות של בלוטת התריס וכמו כן משחלות פוליציסטיות, נכון להיום היא אחרי 17 טיפולים ( הבנתי שזה הרבה ) ועדיין לא מרוצה.. השאלה שלי היא אם יש קשר ישיר ואם כדאי להיכנס לזה בכלל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אחותי הגדולה מטופלת בלייזר - תגובה

סופי ברנר
    11/11/2012

היי אירה,

יש קשר ישיר לשחלות פוליציסטיות לבין תוצאות הטיפולים במיוחד אם האדם אינו מאוזן הורמונלית.
    אחת מהתסמינים של שחלות פוליציסטיות הינה עודף טסטוסטרון אשר מעודד צמיחת שיער
    ז"א שהמלחמה שלה בשיער היא רבה וגדולה יותר מכל אדם אחר ממוצע אשר אינו סובל מכך ולכן היא תדרש לכמות גדולה יותר של טיפולים בהשוואה לאדם שמאוזן הורמונלית.
    יחד עם זאת כל מה שצומח ויצמח בתהליך הטיפולים - יטופל אותו הדבר.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו