התחלתי סדרת טיפולים בחברת "קייר"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי סדרת טיפולים בחברת "קייר"
    נטע
    21/11/2012

עשיתי את הטיפול הראשון שלי ויש כמה דברים ממש לא ברורים לי ואני חושבת שהמטפלת עשתה לא טוב: אשמח לתגובה (גם של ספיר מחברת "קייר" וגם של שי שחר ומביני עניין אחרים):
    .
    1. אני עושה הסרה בכל הגוף ומשום מה המטפלת השתמשה רק במכשיר של קנדלה, ולא בלייטשיר או ספראנו, וכשאר שאלתי אותה לגבי זה היא אמרה שיש לה ניסיון של 5 שנים אז היא מבינה וזה בסדר להתחיל עם קנדלה גם באיזור המשפעה בו כמובן יש שיערות קשיחות ועבות. לדעתי בגלל שהתור שלי נקבע לשעה מאוחרת היא ניסתה "לנפנף" אותי ולכן השתמשה במכשיר זה בלבד במקום להחליף כאשר ממה שהבנתי במהלך הייעוץ הקנדלה עדיף לטיפולים אחרונים בעיקר כאשר השיער דליל. כאשר שאלתי בקבלה העובדת קצת הופתעה מהעניין אבל ניסתה לשכנע אותי שזה בסדר. יש לציין שהטיפול לא ממש כאב והמטפלת אמרה שהיא לא משתמשת בעוצמה גבוהה (ויתרה מזאת בלייטשיר) כדי לא "להרוג" אותי מכאבים ישר על ההתחלה למרות שאמרתי לה שאני בקושי מרגישה עקצוצים ושבאופן כללי יש לי סף כאב מאוד גבוה.

2. לפני הטיפול גלחתי את עצמי אבל ציינתי בפני המטפלת שככל הנראה פספסתי כמה איזורים, בעיקר בגב ובמפשעות, והיא אמרה שזה בסדר כי ב"קנדלה" אפשר להשאיר את השיער. היא חזרה על העניין כמה פעמים למרות התעקשותי. זה אמיתי העניין של הגילוח??

3. בטיפול שעשיתי (היחיד לבינתיים) עשיתי גב, מפשעות, שחי וידיים, הטיפול ארך לא יותר מחצי שעה למרות שמראש אמרו לי שייקח בערך שעה. כששאלתי את המטפלת היא אמרה שבמכשיר "קנדלה" ספציפית הטיפול ממש מהיר. האמת שזה נשמע לי מונפץ ולא אמין.

מה דעתכם? המטפלת ממש לא מקצועית והטיפול היה מבוזבז או שהפרטים שהיא אמרה לי נכונים??

יצאתי מהמכון בהרגשה לא טובה של חוסר מקצועיות וזלזול ואני קצת מתחילה להתחרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה מאוד פשוט

הראל
    22/11/2012

תחכי עד לטיפול הבא ותראי במהלך הזמן איך השיער צומח ואם את מרגישה שינוי. אני חושב שבאיזורים שבהם השיער הוא דק ועדין כמו גב אז הם משתמשים במכשיר אלכסנדריט או הקנדילה הזה. בכל אופן, ידיים ומפשעות לדעתי תשתמשי בלייטשיר, זה נתון לבחירתך בלבד. את יכולה לשמוע להמלצת המטפלת ואת גם יכולה לא לשמוע להחלטתה, מעבר לכל אני יודע שבמכשיר האלכסנדריט או הקנדילה אפשר לעשות על איזורים בלי לגלח לפני. חוצמזה זה לא אמור להיות מסובך מדי. תראי איך העור מגיב, אם יש אדמומיות, אם כואב לך במהלך הטיפול ואת שומעת ומריחה שיער נשרף זה טוב. הכי חשוב שתעכבי ותראי איך השיער צומח לאחר הטיפול. אני יודע שקייר זאת רשת מאוד טובה ותנסי יותר לסמוך עליהם. בכל מקרה זה רק טיפול אחד מתוך הרבה, אל תלחצי! (אל תשכחי שסופי שהיא אחת ממנהלי הפורום הזה היא עובדת בכירה בקייר ותמיד תוכלי לפנות אליה והיא תעזור לך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו