אין שום שיפור אחרי 3 טיפולים בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שום שיפור אחרי 3 טיפולים בלייזר
    עידו
    24/11/2012

אני מטופל בלייזר, עברתי כבר 3 טיפולים בכל אזור, על פני שנה, עם מרווחים די גדולים בין טיפול לטיפול.
    אני רגיש ל-G6PD ולכן לא יכול להימרח באמלה, ולכן סובל מכאבים חזקים במהלך הטיפול. בנוסף העור שלי קצת כהה, מה שמגביל את העוצמה שבה אפשר לטפל בי.
    עד עכשיו אין תוצאות כלל, ולא ניכר שום שיפור. נראה ש-3 הטיפולים שעשיתי בעצם לא תרמו כלום, התייעצתי עם הרופא האחראי במכון שבו אני מטופל והוא הסכים איתי על כך. השאלה האם יש טעם להמשיל בטיפול, אם נראה שהטיפולים לא עוזרים ולא מביאים לתוצאה? האם יכול להיות שהמגבלות האלו על עוצמת הטיפול לא מאפשרות טיפול אפקטיבי מספיק?
    כמו כן עד עכשיו טופלתי ב-2 מכשירים לסרוגין - לפעמים במכשיר קנדלה ולפעמים במכשיר לייטשר. הבנתי שמכשיר הלייטשר מתאים יותר לשיער שלי (שיער עבה). לעומת זאת הטיפול במכשיר הקנדלה יותר קצר ופחות כואב. האם הטיפול בקנדלה פחות אפקטיבי לשיער עבה וצפוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין שום שיפור אחרי 3 טיפולים בלייזר - תגובה

סופי ברנר
    29/11/2012

היי עידו,

ההמלצה היא לבצע טיפול כל חודשיים וזאת משום שמחזורי הצמיחה עומדים על 7 שבועות.
    העובדה שביצעת 3 טיפולים במשך שנה (ז"א ממוצע של טיפול כל 4 חודשים) וייתכן ויש לזה קשר ישיר לתוצאות הטיפול אותם אתה רואה.
    בנוסף לזאת קיימים פרמטרים נוספים המשפיעים על תוצאות הטיפול לדוגמא גילך, איכות הטיפול ואף עוצמות המכשיר איתן עובדים עליך.
    לגבי מכשיר הלייזר קנדלה, המכשיר מתאים לכל סוגי השיער וגם לשיער עבה וצפוף. שילוב של מס' מכשירים בתהליך הטיפולים רצוי ואף יכול להעלות את הצלחת התהליך, שכן השיער בתהליך כולו משתנה ולכל מכשיר יש את האקסטרא שהוא מסוגל לעשות.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו