מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער וקעקועלירן30/11/2012
שלום רב,
אני גבר בשנות ה-20 לחיי, מעוניין לעשות קעקוע באזור הגב ושוקל לעשות לפני כן הסרת שיער באותו אזור.
מס' שאלות :
1) האם ישנה בעיה לעשות את שני התהליכים במקביל ? (הסרת שיער וקעקוע) .ישנה עדיפות לעשות אחד לפני השני ?
2) איזה הסרת שיער היא המומלצת ביותר ולא מסוכנת ? (במידה וישנו אפילו סיכון קטן מבחינתי אוותר על הסרת השיער)
3) על איזה סדר גודל של מחירים מדובר כאשר מעוניינים לעשות הסרה באזור הגב כולו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מקצועית ואחראית בשבילך
הראל01/12/2012אתה בן 20, מה שאומר שבגיל שלך לא מבצעים הסרת שיער מאיזור הגב מהסיבה שהאיזור הזה עוד מצמיח שיער, ורק בגיל 25 לפחות תוכל להתחיל הסרת שיער והתהליך עצמו יקח 2-3 שנים.
אם תעשה קעקוע, אז אסור יהיה לך לעבור על האיזור של הקעקוע בלייזר כי הלייזר ימרח את הדיו והקעקוע פשוט יראה שונה ומטושטש.
המחיר עצמו לכל הגב הוא בערך 3000 ש״ח.
המכשיר שתשתמש בו הוא תלוי בנתונים שלך כמו צבע עור, סוג השיער ועוד.
התשובה הזאת קשה לקריאה אולי, אבל היא הכי כנה שאפשר, כמו שאמרתי רק בעוד 5 שנים תוכל להתעסק עם לייזר באיזור הגב. בינתיים הפיתרון היחיד הוא שעווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תיקון טעות
לירן01/12/2012שלום,
לא הבהרתי את עצמי כנראה, גילי 26.
האם יש אפשרות לעשות את התהליכים במקביל והאם אין אפשרות אחרת מלבד לייזר? (2-3 שנים נשמע הרבה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
הראל01/12/2012גיל 26 זה כבר הרבה יותר טוב. אין פיתרון שיהיה לטווח הארוך מלבד לייזר. התהליך עצמו הוא בין 10 ל-12 טיפולים שבין כל טיפול אתה תהיה חייב לחכות 3 חודשים. אם תעשה את הקעקוע עכשיו, אז זה אומר שבאיזור שבו נמצא הקעקוע לא יהיה ניתן לעבור עם מכשיר הלייזר, כלומר השיער ימשיך לצמוח באיזור הקעקוע כמו שהוא צומח כעת, בזמן שבאיזורים אחרים בגב השיער יוסר על ידי מכשיר הלייזר. זה תהליך ארוך ולדעתי תחשוב לטווח הארוך וזה יהיה מאוד טיפשי מצדך לעשות קעקוע על איזור שאתה רוצה להסיר ממנו את השיער. יש עוד הרבה מאוד איזורים בגוף שבהם אתה יכול לעשות קעקוע. הייתי ממליץ לך לחשוב יומיים על הנושא ובכל אופן לקבוע תור במכון לייזר מוכר שיתנו לך בו יעוץ והכוונה בנושא, הייעוץ גם ניתן בחינם ויעשה לך סדר בבלאגן. בכל אופן תשאל שאלות חופשי ואני אענה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער וקעקוע - תגובה
שי שחר06/12/2012שלום לי
אני מסתייג מאוד מהסרת שיער בגב גם בגיל שלך,כיון שרבות מן השיערות הן הורמונליות, ותיתכן התעוררות של זקיקים עקב הטיפולים. רצוי להתחיל טיפולים בגב באיזור גיל 30-32, כאשר התהליך הוא של 10-12 טיפולים.
אין אפשרות לחפיפה בין לייזר לקעקוע כיון שלייזר שפוגש פיגמנט,פשוט גורם לכוויה וכן להמסת הצבע בקעקוע.
נראה לי שאם לוחץ לך לעשות את הקעקוע, תבצע טיפולי שעווה,הכי בטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)