הסרץ שיער ונקודות חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרץ שיער ונקודות חן
    עדן
    03/12/2012

היי אני בחורה בת 20 לפני שבוע עברתי טיפול לייזר ראשון להסרת שיער ברגליים מאז העיסוק שלי ברגליים מאוד קפדני ואני בוחנת אותן נון סטופ ושמתי לב לנקודת חן חדשה במעולם לא ראיתי לא גדולה במיוחד ..
    האם ייתכן שהלייזר גרם לנקודת חן חדשה??
    ובמידה והיא הייתה שם לפני כן ולא שמתי לב האם זה מסוכן שעברו עליה עם הלייזר??

דבר נוסף זה שהרופאה אמרה שאחרי טיפול יכולים להופיע אדמומיות , נפיחויות וכאב ושום תופעת לוואי כזאת לא הייתה לי.. האם זה אומר משו לגבי הטיפול?? שהוא לא תפס או משו? או שאני פשוט לא רגישה??

תודה למשיבים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרץ שיער ונקודות חן

הוספת תגובה

• הסרץ שיער ונקודות חן - תגובה

שי שחר
    06/12/2012

שלום עדן
    כשאנו בוחנים איזור בגוף כפי שבחנת את הרגליים,יתכן ונראה דברים שלא ראינו בעבר.
    במידה והרופאה מקצועית וראתה את הנקודה,סביר להניח שלא עברה עליה עם הלייזר,בכל אופן הפני את תשומת ליבה לענין נקודות החן,בטיפול הבא.
    במידה והייתה עוברת עם הלייזר על הנקודה,סביר שהיית רואה סוג של כוויה באיזור.
    לכן,לא נראה לי שעברו עם הלייזר על הנקודה.
    לגבי רגישויות,הן עלולות להופיע אך לא בהכרח. המטפל מחויב ליידע את המטופל על האפשרות הזו

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו